ZANIMLJIVO.... / Pitali smo umjetnu inteligenciju o deset najsposobnijih političara. Ostali smo šokirani odgovorom

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Peto mjesto zauzeto je bivši lider HDZ-a Tomislav Karamarko, a slijedi ga Božo Petrov. Na sedmom mjestu našao se nekadašnji ministar Ivan Vrdoljak

27.4.2024.
12:04
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Od izbora je prošlo točno deset dana. Još uvijek se vode pregovori tko će s kime, tko nema šanse da će s ovima ili onima.

Svi bi htjeli imati tih 76 ruku, ali naravno pod nekim uvjetima. Mi pak smo odlučili provjeriti što umjetna inteligencija misli o našim političarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga smo ju pitali može li nam reći tko su 10 najsposobnijih političara. Kaže da nema mišljenje kao ljudi, ali da je ovih "deset političara često spominjano zbog njihove sposobnosti i utjecaja".

Lista ide ovako. Na vrhu je dvojac koji se ne može 'smisliti'. Prvi je Andrej Plenković, drugi Zoran Milanović. Slijedi bivša predsjednica, Kolinda Grabar-Kitarović. Nakon nje, tu je Grbinov prethodnik, Davor Bernardić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peto mjesto zauzeto je bivši lider HDZ-a Tomislav Karamarko, a slijedi ga Božo Petrov. Na sedmom mjestu našao se nekadašnji ministar Ivan Vrdoljak.

Lista nije prošla ni bez Miroslava Škore, a tek na devetom mjestu našla se još jedna žena. Riječ je o Ruži Tomašić, a deseto mjesto pripalo je nekadašnjem članu Živog Zida koji je na ovim izborima išao s novom strankom - Ivanu Pernaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimalo nas je i što točno su oni dobro napravili u svojim karijerama. Ovo je umjetna inteligencija odgovorila:

Image
Foto: Screenshot Umjetna inteligencija
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo