AUTOMATSKI MJENJAČ / Peugeot 508 RXH odsad dostupan i s novim BlueHDi motorom

Image
Foto: peugeot

Peugeot 508 RXH, koji je do sad na hrvatskom tržištu bio dostupan isključivo kao hibrid, od studenog je u ponudi i s novim dizelskim 2.0 BlueHDi motorom od 180 ks.

11.11.2014.
9:00
peugeot
VOYO logo

Motor novog Peugeot 508 RXH iz ponude opremljen je tehnologijom Stop & Start i stiže u paru s iznimno učinkovitim, robusnim Peugeot mjenjačem Efficient Automatic Transmission 6 (EAT6) nove generacije, te je u skladu s normom Euro 6.

Tehnologija BlueHDi ima modul za selektivnu katalitičku redukciju (SCR, Selective Catalytic Reduction), ugrađen neposredno ispred filtra za čestice s aditivom (FAP), te za čak 90 % smanjuje emisiju dušikovih oksida (NOx), uklanja 99,9 % štetnih čestica, te omogućava znatno smanjenje potrošnje goriva i emisije CO2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PEUGEOT 508 RXH luksuzni je automobil s prepoznatljivim dinamičkim karakteristikama game 508, te odličnom sintezom udobnosti ovjesa, lakog upravljanja i vrhunskih voznih svojstava.

Unutrašnjost je u skladu je s moćnim vanjskim izgledom, s detaljima od brušenog aluminija i piano laka, kožnim dekorima i alcantara kožom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Automobil dolazi s jednim jedinstvenim izrazito bogatim paketom opreme, u skladu sa svojom pripadnosti visokoj luksuznoj klasi. Njegov ekskluzivni karakter naglašava vrhunska oprema kao što su full LED svjetla, navigacija sa 7'' dodirnim ekranom u boji, hi-fi JBL sustav, automatski dvozonski klima uređaj, sjedala u kombinaciji koža-tkanina s električnim podešavanjem lumbalnog dijela i funkcijom grijanja, stakleni krov, kamera za vožnju unatrag, sustav nadzora mrtvog kuta, alu naplatci 18''…

Model je dostupan kod ovlaštenih PEUGEOT koncesionara po cijeni od 316.811 kn s PDV-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo