pretjerao na Facebooku / Pernar se mora javno ispričati Ježiću za saborskom govornicom i za klevetu mu isplatiti 40.000 kuna

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Sudskom nagodbom Pernar je dužan objaviti na osobnom Facebook profilu i ponoviti tekst isprike za vrijeme zastupničke stanke za govornicom u Saboru

21.9.2018.
8:44
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar mora se javno ispričati odvjetniku Damiru Ježiću koji se nada kako će tim činom konačno završiti priča o njegovoj krivnji za smrt sestara Filipović u prometnoj nesreći prije 12 godina, prenosi Novi list.

"Nemam što komentirati, umoran sam od demantiranja, umoran sam od podizanja tužbi i to zbog čega – dokazivanja istine. Stoga ću vam samo reći da sam postignutom nagodbom dobio ispriku saborskog zastupnika Ivana Pernara na Facebooku gdje je i objavljena neistina i kleveta, dobit ću njegovu javnu ispriku tijekom zastupničke stanke za saborskom govornicom, a 40 tisuća kuna koje sam nagodbom potraživao, uplatit ću na račun Dječjeg doma u Nazorovoj", kazao je Ježić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U vrijeme kada sam objavio tekst o Damiru Ježiću još nisam bio saborski zastupnik, a povod objavi teksta je taj što je mene riječka policija pozvala na obavijesni razgovor i tada sam našao shodnim napisati tako kako sam napisao, sjetivši se da je otac Damira Ježića, Robert Ježić, utjecajna osoba koja dugi niz godina ne vraća novac i izigrava sud iako je obećao novac uplatiti te da on svojim utjecajem štiti svog sina Damira. 

Ja sam bio pozvan u policiju na obavijesni razgovor, a po medijima i portalima se objavljuju članci gdje se Damira Ježića navodilo kao potencijalnog krivca za nesreću i pogibiju sestara Filipović, no, njega nitko ne poziva na obavijesne razgovore", objašnjava Pernar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudskom nagodbom Ivan Pernar dužan je objaviti na osobnom Facebook profilu i ponoviti tekst isprike za vrijeme zastupničke stanke za govornicom u Saboru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo