NEMA SOČNIH DETALJA / Ovako je Bilić riješio 'svađu' s Eduardom

Hrvatski izbornik Slaven Bilić osvrnuo se na navodni gorući problem unutar reprezentacije, odnosno Eduardov 'ispad' nakon obračuna s Turskom i plasmana na EURO 2012.

5.12.2011.
13:45
VOYO logo

Slaven Bilić, u društvu glavnog tajnika Zorislava Srebrića i glasnogovornika Davora Gavrana, istrčao je pred novinare i osvrnuo se na svoj put u Ukrajinu gdje je nazočio ždrijebu skupina za EURO, a ujedno je posjetio i svoje neke izabranike.

S hrvatsom kolonijom u Dnjepropetrovsku (Nikola Kalinić, Ivan Strinić) čuo se telefonski, dok je s Ognjenom Vukojevićem iz kijevskog Dinama, te Srnom i Eduardom iz Šahtara razgovarao uživo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinare je najviše zanimao 'bliski kontakt' s Duduom, koji je nakon dvoboja s Turskom u dodatnim kvalifikacijama imao jedan medijski ispad koje je odjeknuo u hrvatskoj javnosti.

"Dotaknuli smo se i one situacije s Eduardom. Riješeno je sve optimalno. To je jedna situacija od koje ne bježimo i koja je, što se tiče Dudua - izolirani slučaj. Popričali smo i to je to. Naš odnos je i prije bio fenomenalna, takav je i sada, a takav će biti, garantirano, dok živimo", zaključio je hrvatski izbornik ovu 'aferu' untar reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da detalje, koji ni nisu sočni, ostaju među nama. Od početka mandata sam rekao da se takve situacije ne rješavaju preko medija. Zbog toga imamo takav odnos i gajimo ga prema igračima, da smo otvoreni 24 staa dnevno za razgovor", zaključio je Slaven Bilić koji je istaknuo da je nužna apsolutna podređenost kolektivu kako bi se ostvario "sveti cilj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo