OTVORENA NOVA ŠOPING MEKA: / U 12 milijuna eura vrijednom 'retail parku' ogroman asortiman poznatih brendova, zapošljava 150 ljudi

Image
Foto: Pixsell
22.8.2019.
16:23
Pixsell
VOYO logo

Novi trgovački centar "Marti retail park" riječke tvrtke Amec Rijekatekstil, u koji je uloženo oko 12 milijuna eura i u kojem će posao naći oko 150 ljudi, otvoren je u četvrtak u riječkom naselju Martinkovac.

"Marti retail park" uređen je rekonstrukcijom i adaptacijom postojećeg prodajnog i skladišnog prostora, u kojemu je ranije poslovao bivši Elektromaterijal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radovi obavljeni prije roka

Uređeno je 9000 četvornih metara prodajnog prostora, a centar raspolaže s ukupno oko 15.000 četvornih metara zatvorenog prostora te još oko 12.000 četvornih metara otvorenog prostora s parkiralištem. Radovi su počeli i siječnju, obavljeni su prije roka, a glavni izvođač radova je GP Krk.

Po riječima predsjednika Uprave Amec Rijekatekstila Dragana Rukavine, u centru se nudi širok asortiman prehrambenih, modnih, drogerijskih i tehničkih roba, uz nekoliko domaćih, a uglavnom brendova europskih korporacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosad na tom području nije bilo ovakvih sadržaja

Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel naglasio je da će novi centar puno značiti za stanovnike u okružju, na području na kojemu takvih sadržaja do sada nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo