ODLAZAK HRVATSKE VALUTE / Osmrtnica kuni koju je zamijenio euro: 'U žalosti je hrvatski narod, a u radosti 117 zastupnika'

Image

Hrvatski suverenisti postavili su osmrtnicu Hrvatskoj kuni i na oglasnoj ploči u Gornjim Stativama kod Karlovca. Smatraju da Hrvatska kao i mnogo puta u svojoj povijesti opet srlja poput guski u maglu te da će zastupnici koji su glasovali za uvođenje eura ubrzo plakati za hrvatskom kunom

2.1.2023.
16:41
VOYO logo

U znak sjećanja na hrvatsku nacionalnu valutu kunu, mladež Hrvatskih suverenista zadnjih je nekoliko dana po Hrvatskoj lijepila osmrtnice koje simboliziraju konačni oproštaj s kunom. Jedna takva osvanula je osvanula je i u naselju Gornje Stative u karlovačkoj županiji.

Javljamo cjelokupnom hrvatskom narodu da nas je u 29. godini, nakon odluke Vlade Republike Hrvatske i guvernera Vujčića napustila HRVATSKA KUNA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogreb drage nam pokojnice održat će se 31.12. 2022. godine u 23.59 i 59 sekundi.

U žalosti je hrvatski narod, u radosti 117 zastupnika koji su podržali Zakon o uvođenju eura kao službene valute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Predsjednik Hrvatskih suverenista Marijan Pavliček prošli je petak na press konferenciji koju su održali u Vukovaru još jednom naglasio kako Hrvatska nije spremna za ulazak u eurozonu odnosno prelazak na euro.

Image
Uspješna prilagodba /

Banke u Hrvatskoj uspješno prešle na euro. Sve usluge ponovno dostupne klijentima

Image
Uspješna prilagodba /

Banke u Hrvatskoj uspješno prešle na euro. Sve usluge ponovno dostupne klijentima

"Najveći teret ulaska u eurozonu podnijet će građani, posebice umirovljenici. Idemo u nešto na što nismo spremni i nijedan argument vladajućih, poput boljeg standarda, povećanja stranih investicija i većeg priliva turista, nije opravdan. Jedini argument je taj da će Hrvatska imati bolji kreditni rejting kako bi se mogla dalje zaduživati – rekao je čelnik Hrvatskih suverenista Pavliček te dodao da Hrvatska kao i mnogo puta u svojoj povijesti opet srlja poput guski u maglu te da će 117 zastupnika Hrvatskog sabora koji su glasovali za uvođenje eura ubrzo plakati za hrvatskom kunom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo