SPASILA GA VOLONTERKA / Novi slučaj zlostavljanja životinja: mještani pretukli psa s oštećenom šapom

Image
Foto: Facebook/Darija Debeljak

Volonterka Udruge za zaštitu životinja u petak ujutro primila je dojavu o psu koji hoda s teško oštećenom šapom i koji se sakrio u dvorište, nakon čega su mještani pretukli

29.7.2017.
10:15
Facebook/Darija Debeljak
VOYO logo

Volonterka Darija Debeljak iz Udruge za zaštitu životinja "Veselo Dvorište" iz Slavonskog Broda, na svom Facebooku je objavila mučne fotografije koje pokazuju još jedno u nizu zlostavljanje životinja.

Debeljak je u petak ujutro primila dojavu o psu koji hoda s teško oštećenom šapom i koji se sakrio u dvorište, nakon čega su mještani pretukli. Sve se dogodilo u selu Klokočevik, udaljenom dvadesetak kilometara od Slavonskog Broda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Volonterka se uputila na mjesto kako bi pomogla psu te ga je odvezla u Osijek na pregled kod veterinara, a informacije o njegovom stanju dijelila je na svom Facebooku. 

"Upravo smo se vratili kući, Lucky je ostao u stacionaru ambulante u Osijeku. Dok smo bili tamo prvo mu je dan Sedalin s obzirom na to da nas je sve htio ugristi zbog ogromnih bolova koje trpi (kad se malo primirio dali su mu anesteziju), izvagan je ima 16,3 kg. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čip nema, napravljena je analiza krvi i stavljena mu je braunila. Doktor nas je sada nazvao, kaže da je rana svakako nije svježa, ili je od jakog udarca nečim ili mu je automobil prešao preko sape. Za sada, do ponedjeljka ostaje na antibioticima jer je bakterija ušla u ranu i rana je upaljena. Sutra ujutro se čujemo s veterinarom pa ćemo napisati nove info. 

Napravljen mu je i rengen obje kosti su polomljene međutim ima nešto malo osjeta u šapi. Veterinar će dati sve od sebe da ju pokusa spasiti, amputacija je zadnja opcija Veselo dvorište, Slav.Brod, iban: HR1324840081107562217 , Swift: RZBHHR2X", napisala je na Facebooku volonterka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo