IZ LOBORA / Novi milijunaš preuzeo svoj dobitak: 'Tražio sam privremenu radnu nesposobnost zbog uzbuđenja'

Image
Foto: Screenshot Facebook Hrvatska Lutrija

U Hrvatsku Lutriju Marijan je stigao sa svojom suprugom za koju kaže da za razliku od njega češće odigra Eurojackpot i Loto 6, a on vjerni igrač Lota 7

16.12.2022.
11:38
Screenshot Facebook Hrvatska Lutrija
VOYO logo

Božićni blagdani bit će dobri za Marijana Benkovića iz Lobora koji je na Drugoj šanci u 100. kolu Loto 7 emisije osvojio milijun kuna.

Jučer je u Hrvatskoj Lutriji podigao svoj dobitak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tražio sam privremenu radnu nesposobnost zbog uzbuđenja", govori Marijan, inače građevinski inženjer. Još uvijek je pun dojmova i ne vjeruje da je u ovo blagdansko vrijeme osvojio dobitak.

U HL stigao je sa svojom suprugom za koju kaže da za razliku od njega češće odigra Eurojackpot i Loto 6, a on vjerni igrač Lota 7.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igram već jako dugo, a do sada nije bilo velikih dobitaka. Uglavnom su to oni sitni, toliko da uplatim za novo kolo i evo već treći tjedan zaredom osvajam niže dobitke. No, i to je veselje", kaže Marijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uglavnom igra na istom prodajnom mjestu u Zlataru, a otkrio je i na što će potrošiti dobitak.

"Imam automobil star 17 godina i sada napokon imam priliku zamijeniti ga novim, a u planu je i završetak kuće. Moram priznati kako se nisam nadao ovakvom iznosu, iako sam rado maštao što bi sve mogao s dobitkom. Sad kad sam vidio gdje je glavna blagajna, volio bio još koji put svratiti", rekao je Marijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo