'Znamo tko je Nikolić, kitio se titulom četnika'

21.5.2012.
20:48
VOYO logo

"S Jadrankom Kosor još se nisam čuo, ali čuo sam se s glavnim tajnikom Bačićem. Primopredaja vlasti će biti u roku od dva, tri dana", rekao je Tomislav Karamarko.

Najavio je da će se tek odlučivati o sudbini bivše predsjednice i Vladimira Šeksa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje hoće Jadranka Kosor ostati predsjednica kluba zastupnika HDZ-a u Saboru, Karamarko je rekao kako u ovom trenutku ne može ništa reći.

"Volio bih stranku voditi demokratski i sve važnije odluke, pa i kadrovske, bit će donesene na Predsjedništvu stranke", kazao je Karamarko u Dnevniku HTV-a. Dodao je da se to odnosi i Šeksa, te da će, kada se o njemu bude donosila odluka, u obzir uzeti njegov uspjeh, odnosno neuspjeh te političko iskustvo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednom prilikom sam rekao da su se odluke donosile despotski, sada će se o svemu odlučivati na Predsjedništvu stranke", poručio je.

'Želim ovoj vladi da uspije'

Karamarko se osvrnuo i na rad Vlade i ocijenio da je povukla niz loših poteza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim ovoj vladi da uspije, dobre poteze ćemo podržavati, međutim nagovještaji nisu optimistični", kazao je Karamarko.

Komentirajući predsjedničke izbore u Srbiji Karamarko je kazao kako je Nikolić izabran demokratskim putem, ali da nije najsretniji tom odlukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je demokratska odluka. No, znamo tko je Tomislav Nikolić koji se kitio titulom četničkog vojvode. Morat će puno raditi da bi sprao taj imidž. Nadamo se da neće biti problema u odnosima, no znat ćemo zauzeti čvrsto stajalište", kazao je novi šef HDZ-a.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo