NOVI KAOS? / Nevrijeme iz Slovenije stiglo i u Hrvatsku, u Zagorju padala tuča

Image
Foto: Goran Rovan/F.A. BOBO/Pixsell

Ostatak županije prošao je bez većih posljedica, uz malo vjetra i ponešto kiše

20.7.2023.
22:14
Goran Rovan/F.A. BOBO/Pixsell
VOYO logo

U Sloveniji i večeras nevrijeme koje se preselilo i u hrvatske krajeve. Portal Zagorje.com piše da su crni, gusti oblaci s grmljavinom zahvatili najprije kumrovečki i klanječki kraj, a čitatelji javljaju kako je u Klanjcu i Kraljevcu na Sutli padala tuča, veličine oraha.

Ostatak županije prošao je bez većih posljedica, uz malo vjetra i ponešto kiše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prognostičari u Sloveniji najavljuju da je u idućih nekoliko sati može očekivati još jakog nevremena, osobito na sjeveroistoku Slovenije, ali da neće imati silinu jučerašnje oluje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jutarnji list navodi kako prognostičari u Sloveniji najavljuju da je u idućih nekoliko sati može očekivati još jakog nevremena, osobito na sjeveroistoku Slovenije, ali da neće imati silinu jučerašnje oluje. "Nevrijeme će zahvatiti samo manja područja i putovat će kraće nego što je to bio slučaj jučer, navodi se u prognozi za idućih nekoliko sati", kažu.

Portal Neurje.si objavio je fotografiju ogromnih oblaka u regiji Prlekija koja se nalazi u blizini granice s Hrvatskom. "Iznimno jaka superćelija koja može izazvati tuču putuje prema Prlekiji. Budite oprezni!", upozorili su na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo