PROGNOZA NIKOLE VIKIĆA-TOPIĆA / Nema više sunca ni topla vremena: Za vikend pogoršanje, a u nekim dijelovima moguć je i snijeg

Image
Foto: PIXSELL

RTL-ov meterolog zna kakvo nas vrijeme čeka i idući tjedan

20.3.2020.
7:35
PIXSELL
VOYO logo

RTL-ov meterolog Nikola Vikić-Topić otkriva kakva će biti vremenska situacija za vikend.

Za vikend na kopnu stiže jača promjena vremena. Subota će još biti topla, ali sve oblačnija. Poslijepodne i navečer već je izgledna kiša, a uz pojačan sjeverac bit će i sve hladnije. U nedjelju pretežno oblačno i još hladnije, i to za 10 do 15 stupnjeva. Tad je uz kišu moguć i slab snijeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

FOTO: RTL

Na Jadranu je za vikend znatno manja mogućnost za oborine. Bit će djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku. Ipak, i obalu će zahvatiti ta promjena vremena, no ona će se najviše osjetiti po olujnoj buri i padu temperature u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

FOTO: RTL

U svakom slučaju, stiže promjena uz jači pad temperature. Idući će tjedan biti osjetno hladniji, na moru uz buru, na kopnu uz jutarnje minuse i mraz, a povremeno je čak moguće još malo snijega. Ipak, za pouzdanu prognozu za idući tjedan treba pričekati još koji dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pratite nas na našim društvenim mrežama te na programu RTL-a gdje ćemo redovito objavljivati najnovije informacije o nadolazećem pogoršanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo