nazvao ju 'debelom kravom' / Nema kraja drskosti ZET-ovih vozača: 'Još se tresem, ne mogu doći k sebi od riječi koje mi je izgovorio'

Image
Foto: PIXSELL/Vijesti.hr

"Još se tresem, i ne mogu doći k sebi od ponašanja koji mi je dotični priredio. Ja se ulaskom u bus treba bojati za svoj život", rekla je putnica.

21.5.2018.
13:18
PIXSELL/Vijesti.hr
VOYO logo

ZET-ovi vozači i dalje ne prestaju čuditi svojim nekulturnim i bezobraznim ispadima. Ovog puta je riječ o vozaču busa linije 168 Prečko – Savski most koji je putnicu, između ostaloga, nazvao „kurvom i kravom debelom“.

Uznemirena putnica svoj je doživljaj odlučila prijaviti ZET-u, a nama je poslala screenshot e-maila koji prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poštovani, danas sam imala jako neugodnu scenu s vašim djelatnikom, jako uznemiravajuću. Dakle, gospodin vozi liniju 168 Prečko – Savski most, broj tablica 21262DV.

Bus je kretao iz Prečkog u 18.05 sati. Nalazila sam se na stanici kod City Centra, gospodin dolazi, stane busom drugim vratima od mene. Krećem prema prvim vratima da bih ušla, a gospodin, ako ga uopće mogu tako nazvati, zatvara vrata i kreće. Zaustavlja se nakon metara dva i otvara vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ja ulazim, on počne psovati moju majku, Isusa, Boga… Proziva me kurvom i kravom debelom! Da sam nesposobna ući na prva vrata, da se na prva vrata ulazi, da ga se pazim i svih ostalih grozota koje je izgovorio…

Ne želim ni nabrajati! Molim vas da se protiv dotičnog nešto poduzme jer idući put neću oklijevati i pozvati policiju! Vrijeđanje djelatnika i takvo ponašanje prema meni, prema tko zna još kome neću tolerirati! Dotični je opasan za sebe, a kamoli za okolinu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neubrojivo ponašanje čovjeka koji prevozi stotine ljudi i odgovara za tuđi život ne može proći nekažnjeno!

Žao mi je što nisam postupila kako sam trebala i pozvala policiju, jer čovjek nije psihički ubrojiv! Još se tresem, i ne mogu doći k sebi od ponašanja koji mi je dotični priredio. Ja se ulaskom u bus treba bojati za svoj život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Molim vas odgovor i nadam se reakciju na ponašanje!", napisala je čitateljica Vijesti.hr.

Podsjećamo, prošlog je tjedna vozač ZET-a zatvorio vrata busa iako kolica, u kojima je bila 11-mjesečna beba, nisu u potpunosti uvezli u autobus. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Majka ogorčena nakon incidenta sa ZET-ovim vozačem: 'Prvo nam je psovao majku, pa počeo mahati rukama' 

>> Nakon incidenta sa ZET-om doživjeli neugodnost i u policiji: 'Tražili smo zapisnik, a dobili bezobrazan odgovor'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Čitateljica/Vijesti.hr

Foto: Čitateljica/Vijesti.hr

PROČITAJTE VIŠE: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> VIDEO Incident u autobusu na liniji 221: vozač negodovao i psovao zbog putnice u kolicima, oglasio se i ZET!

>> Sjećate se ZET-ovca na kojeg se građani redovito žale? Jedna majka opet doživjela incident, ali su građani podijeljeni

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo