Ne osuđujmo Srbe dok ne riješimo svoje huligane!

26.1.2012.
11:59
VOYO logo

''Ja sa možda mislio ići na polufinale, ali izostala je reakcija premijera i predsjednika. Zbog toga još jednom apeliram, jer nije dovoljno uputiti prosvjednu notu, nego treba što hitnije reagirati i što hitnije garantirati sigurnost hrvatskim građanima koji idu kao turisti u susjednu državu'', komentirao je je HDSSB-ov Zoran Vinković napade na hrvatske navijače u Novom Sadu.

Na izjavu Vinkovića reagirao je Duje Marasović iz HDZ-a te je rekao da on ''ne bi osuđivao Srbiju''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ne bih ja puno optuživao Srbiju zbog toga što nije smirila svoje huligane, jer ni mi nismo smirili svoje. Mi nismo u svojoj kući huligane smirili, nismo napravili reda pa zašto onda licemjerno optuživati Srbiju'', zaključio je Marasović.

http://www.youtube-nocookie.com/v/MtkfF-aXnAI?version=3&hl=en_US

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nakon utakmice između Hrvatske i Mađarske u Novom Sadu je opet bilo nemirno. Napadači su, pod okriljem noći, preskočili ogradu čuvanog parkinga novosadskog hotela, gdje su dva automobila iz Hrvatske polili benzinom, te su ih potom zapalili.

Dan prije, nakon utakmice Hrvatske i Francuske izvršen je planirani napad na Hrvate u Novom Sadu, tijekom kojega su trojica navijača iz Hrvatske lakše ozlijeđena, nekoliko je automobila razbijeno, a jedan kombi zapaljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo