dobili zatvorsku kaznu / U Zagrebu napali taksista i bivšeg policajca te mu izbili nekoliko zubiju

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Taksist je vozio trojicu muškaraca, a kad im je izdao račun, suočio se s fizičkim nasiljem i pri tome izgubio nekoliko zubiju

5.4.2017.
13:22
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Općinski kazneni sud u Zagrebu osudio je dvojicu recidivista na zatvorske kazne zbog napada na zagrebačkog taksista i bivšeg policajca, piše Jutarnji.

Napadači imaju 29 i 24 godine, stariji je osuđen na tri i pol godine zatvora, a mlađi na dvije godine i osam mjeseci. Dvojac će morati podmiriti i troškove suđenja u iznosu od 16.000 kuna. Kako stoji u optužnici, napadači su 12 studenog u jutarnjim satima u društvu s maloljetnikom na Glavnom kolodvoru ušli u taksi pri čemu je stariji sjeo na suvozačevo mjesto, a ostala dvojica na stražnje sjedište. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozač ih je odvezao u Trnsko, a problem je nastao kada im je rekao cijenu vožnje. Kad se okrenuo prema zadnjem sjedištu kako bi im predao račun, dobio je prvi udarac. 

“Na Glavnom kolodvoru sjeli su u taksi i tražili vožnju do tržnice u Trnskom. Dolaskom do Trnskog, kad sam utipkao taksimetar koji mi je izbacio račun pa sam se okrenuo da im ga predam, dobio sam udarac u usta od Š.I. koji je sjedio kao suvozač. Oblila me krv, zubi su ispali iz usta, a dok sam se uspio snaći, osjetio sam na vratu elektrošoker. Smetenost je trajala kraće vrijeme, a kad sam došao k sebi počelo je ‘čepušanje’. Nakon što su me izudarali, otišli su s torbicom u kojoj su bili dokumenti. Napad je profesionalno odrađen“, ispričao je bivši policajac na sudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On više ne radi noćne smjene, a u taksiju ne prevozi muškarce. Obojica razbojnika tvrde da nisu krivi i na sudu su dali kontradiktorne izjave, piše Jutarnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo