VIDEO: / Na motorima prošli kroz vatrenu stihiju

Veliki požar koji je u ponedjeljak harao Kvarnerom proglašen je ugašenim u utorak u 13 sati.

24.7.2012.
14:39
VOYO logo

Naime, na YouTubeu je osvanula snimka koja prikazuje nekolicinu mladića na motorima, 'opremljenih' kuhinjskim krpama oko lica, koji se voze cestom kod Crikvenice, na kojoj se istovremeno vatrogasci bore s vatrom koju nose jaki udari bure. Zašto su se mladići provozali kroz vatrenu liniju i tako ugrozili ne samo svoje živote, već i živote onih koji bi im morali pomagati da im se bilo što dogodilo, nije nam poznato.

Podsjetimo, veliki požar na području Crikvenice vatrogasci su jutros uz pomoć četiri kanadera uspjeli staviti pod kontrolu, a požar je proglašen ugašenim iza 13.00 sati. Ukupno je požar gasilo 345 vatrogasaca s 85 vozila te oko 100 pripadnika HV-a, priopćio je DUZS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, riječki vatrogasci se još bore s požarom koji je buknuo sinoć iza 23 sata na području grada Bakra, u naseljima Škrljevo i Ponikve. Požarom je zahvaćena trava i nisko raslinje, a trenutačno ga gasi 70-tak vatrogasaca s 15 vatrogasnih vozila. Na požarište su upućena dva kanadera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Pule izgorjelo 50-ak hektara trave i borove šume

Uspješno je ugašen požar na Mljetu koji je buknuo u utorak u 11.30 sati kod mjesta Sobra. Požar je ugašen u 15.00 sati.

U 16.30 sati je lokaliziran požar koji je izbio u ponedjeljak ujutro kod naselja Šišan u blizini Medulina. Izgorjelo je oko 50-tak hektara trave, niskog raslinja i borove šume. U gašenju požara sudjelovali su JVP Pula, DVD-i Ližnjan, Pula i Medulin s 40 vatrogasaca i 25 vozila te četiri djelatnika Hrvatskih šuma. Požar su iz zraka gasila i tri kanadera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo