sdp skuplja koaliciju / Mrsić: 'HDZ se neće mijenjati bez obzira tko će biti na čelu stranke, ali mi smo spremni za kampanju'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Mirano Mrsić smatra kako se HDZ neće mnogo transformirati kao stranka

28.6.2016.
11:13
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Gostujući na N1 bivši ministar rada Mirando Mrsić kazao je kako je SDP spreman za kampanju te da ne vjeruje da HDZ s Andrejom Plenkovićem promijeniti kao stranka. 

"Mislim da se puno stvari u HDZ-u neće mijenjati bez obzira tko će biti na čelu. HDZ uvijek nastupa s istih pozicija i tako će se odigrati i ovaj put", komentirao je.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova Vlada koja je bila šest mjeseci, a de facto nije ni postojala, nije napravila ništa. SDP je spreman na tragu onoga što smo pokazali voditi kampanju. Zemlju smo izvukli iz recesije, ekonomija nam napreduje i to treba nastaviti. Što se nas tiče kampanja može početi", dodao je.

Mrsić je naglasio kako SDP okuplja jednu 'širu progresivnu koaliciju'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nama je cilj okupiti sve one koji žele da Hrvatska ide naprijed i da se stvari promijene. Mislim da će koalicija ostati ista i vjerojatno se proširiti. IDS će opet ići samostalno, ali je de facto dio koalicije Hrvatska raste. Razgovaramo s HSS-om i nekim drugim strankama. Pokazat ćemo veliki širinu da okupimo sve one koji su progresivni", izjavio je.

"SDP i koalicija sigurno će biti pobjednici izbora i moći sastaviti vladu", zaključio je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo