dobro se oporavlja / Monstrum sačmaricom raznio njušku bull mastifici Xiji: 'Nemoguće da se ovako nešto dogodi slučajno'

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Veterinarka Ana je šestogodišnjoj bul mastifici vadila nekoliko desetaka komada sačme iz njuške

22.4.2016.
9:17
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Šestogodisnju bull mastifica Xiju nepoznati je monstrum upucao sačmaricom u glavu.

Dolutala je u jedno dvorište u Zemuniku s polomljenim zubima, rasječenom usnu, a rane su joj se upalile. Vlasnici su odmah nazvali zadarski azil. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veterinarka Ana iz ambulante Bokanjac u Zadru joj je pružila pomoć te joj je izvadila nekoliko desetaka komada sačme iz njuške. Kaže kako je nemoguće da se ovako nešto dogodilo slučajno, piše 24 sata.

Ipak, dio metalnih kuglica ostat će joj u licu jer se ne mogu izvaditi. Sačma joj je izbila sve očnjake, neke sjekutiće i meko tkivo, a još ima gnojne upale koje liječe antibiotikom i vitaminima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

(Dino Stanin/PIXSELL)

"Bez problema mi je dopustila da je liječim, a jako ju je boljelo. Sačma joj je izbila sve očnjake, neke sjekutiće i meko tkivo, a još ima gnojne upale koje liječimo antibiotikom i vitaminima", rekla je veterinarka za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Xia je hrabro podnijela operaciju, normalno jede, igra se i šeta, a unatoč traumatičnom iskustvu, ljudi joj ne smetaju. Xiju ce morati udomiti, a voditeljica zadarskog azila Marijana Mustać kaže kako će je nakon ovoga dati samo "nekom spoju Majke Tereze i svetog Petra". 

(VIDEO: Dino Stanin/PIXSELL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo