oporbena koalicija? / 'Moj amigo iz Sabora': nakon Pernarovog ribanja SDP-a Maras ga poziva na zajedničku koaliciju?

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Maras je komentirao Pernarove natpise na društvenim mrežama te se, po svemu sudeći, slaže s njim

7.5.2018.
12:56
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar na svom Facebooku je, nakon što je uputio niz kritika na račun SDP-a, napisao kako je njegova stranka spremna ući u koaliciju s SDP-om. "Kažu drugovi iz SDP-a da im nitko neće uzeti crvenu zvijezdu, kamo sreće da zaista skrenu u lijevo i odbace slugansku politiku spram Washingtona i njihov imperijalistički koncept.

Da stanu na stranu radnika koji žive od rada, a ne banaka koje žive od kamate. Da stanu na stranu istine i pravde, a ne na stranu jačeg. Da stanu uz radnike, a ne uz privatizacijske tajkune. Da stanu uz ovršene, a ne uz odvjetnička društva i javne bilježnike. Da stanu uz Palestince, a ne uz cioniste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da SDP ima crvenu zvijezdu u srcu, a ne samo u formi bedža na odijelu, ne bi nakon idućih izbora koalirao s HDZ-om, nego s nama. Ne bi bilo niti potrebe za osnivanjem Živog zida, niti bi bilo deložacija, niti bi HDZ došao na vlast u doba Sanadera", napisao je Pernar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegove natpise komentirao je Gordan Maras koji, iako mu ne bi bilo prvi puta, dijeli mišljenje s Pernarom te i sam tvrdi kako mu ne bi bilo mrsko biti u koaliciji sa Živim zidom.

"Vidim da bi Ivan Pernar rađe koaliciju sa SDP-om nego HDZ-om. Ja na koaliciju sa HDZ-om nikada ne bi pristao. To znači da bi ja rađe u koaliciju sa ŽZ nego sa HDZ-om. Znači za koalicijom HDZ-a i SDP-a neće biti potrebe ukoliko je moj amigo iz Sabora iskren", napisao je Maras.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo