Mirela Holy: SDP i HDZ su gotovo identicni

8.12.2014.
22:57
VOYO logo

"ORaH smatra da odrzivost drustva pociva na gospodarstvu, zastiti okolisa i kompleksu ljudskih prava i socijalne pravde. Smatramo da je Plan 21 djelomicno ispostovan u stupu drustvene pravde, ali ne zastite okolisa i gospodarstva. Ono sto je do sad radila Kukuriku vlada je isto sto su radili HDZ kada je na celu bila Kosor.

Ista politika

HDZ i SDP u provedbi svojih politika imaju gotovo identicne programe. Oni su daleko slicniji nego sto je ORaH slican SDP-u. Sve dok SDP nece drzati do toga da realizira svoj program, nama je suradnja neprihvatljiva", rekla je Mirela Holy u za N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozitivan utjecaj na drustvo

Na upit zasto bi netko glasovao za stranku koja ce sigurno ostati u opoziciji i samim tim nece moci provesti gotovo nista od onog sto obecava, Holy je odgovara:

"Mi zelimo ostavarivati nase ideje. Prije devet mjeseci smo krenuli s komunikacijom ideje za liberalizaciju konoplje. Bili smo nevjerojatno ismijavani, tretirali su nas da se zalazemo za "napusenu Hrvatsku". Prva politika je bila politika gospodarskih potencijala konoplje, radili smo na edukaciji i danas se 2/3 gradana zalaze za liberalizaciju industrijske konoplje i indijske konoplje za medicinske svrhe. Mi znamo sto nam se dogadalo kada smo prezentirali tu ideju - ako imate pozitivnu pricu, ako radite u javnom interesu - moze se pozitivno utjecati na drustvo", objasnila je Holy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodala je da bi joj bilo drago drago da sa svojim suradnicima ima priliku realizirati ORaH-ove ideje.

"Mi ne skrivamo svoje politike jer smatramo da one ideje koje su dobre za drustvo trebaju biti realizirane, bez obzira tko ce ih realizirati. Politicke stranke ne smiju djelovati iz partikularnog stranackog interesa", zakljucuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo