MILANOVIĆA NISU POZVALI, ALI SU GA SPOMINJALI / Medved: 'Zar ćemo na svakoj obljetnici slušati uvrede i ružne izjave?'; Župan: 'Bit će pozvan ako prestane tako nastupati'

Image
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL

'Zar ćemo na svakoj slušati uvrede, ružne izričaje i izjave neprihvatljive za javni diskurs. Pazimo na koji način komuniciramo', rekao je ministar Medved aludirajući na predsjednika Milanovića

29.10.2022.
15:33
Grgo Jelavić/PIXSELL
VOYO logo

U Dubrovniku se danas svečano obilježava 30. obljetnica vojno-redarstvenih operacija "Oslobađanje juga Hrvatske“ u kojima je 1992. godine deblokiran Grad i oslobođeno 1.200 četvornih kilometara teritorija. U Dubrovniku je ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved pozvao na zajedništvo i apelirao na uljuđenu komunikaciju u javnom prostoru.

"Pokušajmo napraviti osvrt na razdoblje unazad šest godina, šest godina Vlade na čelu s Andrejom Plenkovićem, pokušajmo analizirati sve mjere i što je učinjeno prema braniteljima. Poruke koje su upućivale predsjednik i članovi Vlade bile su u smjeru o kojem sam govorio. Sve druge koji pokušavaju ići u drugom smjeru i pokušavaju drugačije nastupati, pozivam da odustanu od toga", rekao je ministar Medved, očito aludirajući na predsjednika Republike Zorana Milanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'IMAM PRAVO BITI UGOJENI PRASAC' /

Milanović nastavio u istom žestokom ritmu: 'Ako nekome idem na živce – aleluja! Trebaju me mrziti, neka'

Image
'IMAM PRAVO BITI UGOJENI PRASAC' /

Milanović nastavio u istom žestokom ritmu: 'Ako nekome idem na živce – aleluja! Trebaju me mrziti, neka'

'Pozivali smo predsjednike kad su se ponašali konstruktivno'

"Pred nama je toliko tužnih obljetnica. Zar ćemo na svakoj slušati uvrede, ružne izričaje i izjave neprihvatljive za javni diskurs. Pazimo na koji način komuniciramo. Sve ostalo je za nas neprihvatljivo", rekao je Medved.

Duborvačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić komentirao je nepozivanje predsjednika Milanovića na svečanost u Dubrovnik, kazavši kako ne smatra da je time učinjena greška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predsjednik je pokazao da uvijek kad dođe onda spominje premijera. Čujem da je i mene spominjao jučer po prvi put. Ovo nije bojkot predsjednika Milanovića. Uvijek smo pozivali predsjednike kad su se ponašali konstruktivno. Mesića i Josipovića smo pozivali uredno", kazao je župan Dobroslavić dodavši da će Milanović biti pozvan "ako prestane ovako nastupati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo