MILINOVIĆEV NEĆAK PONOVNO IZGUBIO KOMPAS: / Razvalio vrata u bolnici, lički župan se ogradio

Image

Nećak Darka Milinovića koji je radiolog u Općoj bolnici Gospić napravio je kaos na svom odjelu kada je uništio dio inventara

4.3.2021.
21:04
VOYO logo

Dragan Jakovljević, radiolog Opće bolnice Gospić u četvrtak je napravio pravi kaos na svom radnom mjestu. Naime, radi se o nećaku Darka Milinovića, bivšeg ministra zdravstva i trenutačnog župana Ličko-senjske županije. Kako piše 24sata, Jakovljević je na svom odjelu razvalio vrata i lomio CD-e.

"Oštro osuđujem incident koji se dogodio i ekspresno je izbačen iz stranke LiPO. Nitko nema pravo rušiti pobjednički mentalitet koji stranka ima", kratko je kazao Milinović te je dodao kako ne štiti svog nećaka i da će tužiti sve one koji to tvrde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolnica treba podnijeti prijavu

Za 24sata su iz PU ličko-senjske potvrdili kako su u četvrtak u 7:45 sati dobili dojavu o incidentu u gospićkoj bolnici. Nakon očevida utvrdili su kako je osumnjičeni, bez otkrivanja njegova identiteta, napravio kazneno djelo oštećenja tuđe stvar. No, neće ga goniti po službenoj dužnosti.

Image

06.11.2020., Gospic - Opca bolnica Gospic. Photo: Marko Dimic/PIXSELL

Takvu prijavu mora službeno podnijeti gospićka Opća bolnica u kojoj je zaposlen. Službeni rok za podnošenje prijave traje 90 dana. Iz bolnice novinarima nisu odgovarali na pozive te nisu odgovorili mailom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaposlenici bolnice: 'Dosta nam je Jakovljevićeva divljanja'

Na Lika Portalu osvanulo je anonimno pismo zaposlenika bolnice u kojem piše da im je dosta Jakovljevićeva divljanja.

"Kako se i dalje ne bi događali slični ispadi i ustaljena zataškavanja nedjela radi divljanja imenovanog, kao zaposlenici bolnice molimo medije i državne institucije da se nas i pacijente bolnice hitno zaštiti", stoji u pismu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo nije jedini Jakovljevićev incident zbog kojeg se Milinović morao suočiti u javnosti. Naime, u prosincu 2009. bio je s grupom alkoholiziranih mladića koji su na neprimjeren način došli čestitati Božić radnicima bolnice pritom izazvavši nered.

Prije toga, prijavljen je zbog razbijanja vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo