Milanovićevog predstojnika ureda istražuje policija zbog napada na Sljemenu

8.1.2015.
11:33
VOYO logo

Sindikat policije od premijera traži da, pokažu li se medijski napisi točnima, sankcionira predstojnika svog ureda.

"Unutarnja kontrola, prema priopćenju Ravnateljstva policije, u ovom trenutku provjerava sve okolnosti i činjenice i bit ćete izviješteni na vrijeme", kazao je Ostojić novinarima koji su ga pitali za komentar medijskih tvrdnji prema kojima je Saucha navodno izvrijeđao interventne policajce u VIP šatoru tijekom sljemenske utrke svjetskog skijaškog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Sindikat policije je u priopćenju zatražio da se istraži je li Saucha verbalno napao policajce te im prijetio.

"Ukoliko je navedeno točno, a vjerujemo da je, možemo izjaviti sljedeće: Neprihvatljivo je, a i zakonom zabranjeno, da bilo tko vrijeđa i napada policijske službenike, a još je neprihvatljivije da to čini osoba koja djeluje u sustavu državne vlasti (i to u samom njenom vrhu)", navodi u priopćenju predsjednik sindikata Dubravko Jagić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijetio i vrijeđao?

Podsjetimo Milanovićev predstojnik Ureda navodno je vrijeđao interventne policajce te prijetio ministrom Rankom Ostojićem i glavnim ravnateljem policije Vladom Dominićem na Sljemenu nakon završetka druge utrke Svjetskog skijaškog kup . Ubrzo nakon incidenta osiguranje je navodno udaljilo policajce na koje se okomio Saucha

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo