SRETAN KRAJ / Marli se vraća kući: Izgubljeni pas pronađen nakon dva mjeseca

Image
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Nakon što je policija locirala muškarca oduzela mu je psa, a vlasnici su odmah krenuli iz Pule u Slavonski Brod

Katarina Plantak

Katarina Plantak

Nesuđena veterinarka, rođena novinarka, za svaki slučaj buduća ekonomistica

23.2.2024.
15:42
Shutterstock/Ilustracija
VOYO logo

Marli, mali pas koji je nestao u Puli tijekom održavanja programa Adventa pronađen je i vraća se kući. Neutješni vlasnici dva su mjeseca na razne načine pokušavali pronaći svog razigranog Jack Russell-a, a sada je potraga konačno urodila plodom.

Pas je pronađen u Slavonskom Brodu nakon što je muškarac došao u jednu veterinarsku ambulantu i tražio da se čip prebaci na njegovo ime. Veterinarka mu je rekla da to ne može napraviti bez pristanka vlasnika. Veterinarka je očitala čip i kontaktirala vlasnicu, a kad je telefonirala s njom muškarac je uzeo psa i odnio ga u auto pod izlikom da se pas boji ambulante.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
sretan kraj potrage /

Matovilka se vraća kući: pas koji je nestao u Njemačkoj pronađen u Švicarskoj!

Image
sretan kraj potrage /

Matovilka se vraća kući: pas koji je nestao u Njemačkoj pronađen u Švicarskoj!

"Veterinarka je muškarcu na telefon dala vlasnicu psa Barbaru. Ona mu je rekla da joj vrati psa, na što joj je on odgovorio da će psu pružiti ljubav i da mu ona dopusti da ga prepiše na sebe. Na to mu je vlasnica rekla da je pas ukraden, a ne izgubljen. Poklopio je slušalicu i izjurio iz Veterinarske stanice. Veterinarka je pozvala policiju, koja je napravila zapisnik, a u međuvremenu je djevojka koja je bila u čekaonici zapisala broj njegovih registarskih tablica. Barbara je otišla u Policijsku postaju Pula, zapisnici su napravljeni u oba grada te ga je policija jučer pronašla", objasnila je prijateljica vlasnice Barbara Fornažer za Glas Istre.

Nakon što je policija locirala muškarca oduzela mu je psa, a vlasnici su odmah krenuli iz Pule u Slavonski Brod. Vlasnica je Marlija preuzela jutros te je on u dobrom stanju, udebljao se par kila i jako se razveselio susretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Od slatkih njuški do vodiča: treninzi kreću odmalena, a ključ su socijalizatori. 'Lijepo je kad tvoj pas može pomoći'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo