Maloljetnici kamenjem zasuli dvojicu policajaca

Šest mladića, među kojima i trojica maloljetnika, zasula su kamenjem policajce u središtu naselja Kuršanec i jednog ozlijedili.

24.3.2011.
13:10
VOYO logo

U Varaždinskoj ulici u utorak oko 21.40 sati više maloljetnih osoba iz dvorišta je počelo bacati kamenje i dijelove cigli prema policijskim službenicima Policijske postaje Čakovec koji su u romskom naselju skupljali informacije o jednom kaznenom djelu.

Mladići su kamenjem gađali parkirano službeno policijsko vozilo i dvojicu policijskih službenika starih 38 i 39 godina. Stariji je zadobio lakšu tjelesnu ozljedu koljena, pa mu je pružena liječnička pomoć na odjelu Hitne medicinske pomoći u Čakovcu. Počinitelji su prema njima i vozilu bacili svaki od pet do deset komada većeg kamenja i cigli oštetivši i razbivši prednje vjetrobransko staklo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima, u nazočnosti roditelja i djelatnice Centra za socijalnu skrb, utvrđeno je da su počinitelji mladići rođeni 1991., 1992., maloljetnik rođen 1994. i dvojica maloljetnika rođeni 1996. godine, svi iz Kuršanca, te jedna nepoznata muška osoba za kojom se još uvijek traga.

Protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene ODO-u za mladež Čakovec zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo napada na službenu osobu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo