kao domaći / Mali poskok izazvao veliku paniku u Sesvetama! Smjestio se na stepenice kuće i ni mrdnut'...

Image

Ekipa iz Dumovca skupila je poskoka te će mu naći mjesto gdje 'svojim rožićem neće sijati strah i trepet'.

28.6.2023.
13:20
VOYO logo

Mali poskok dogmizao je do zagrebačkih Sesveta i izazvao priličnu paniku. Lijepo se smjestio na stepenice jedne kuće u Kučilovini i nije se dao smesti pa su stanari zvali Dumovec.

Kad su iz Dumovca stigli, spasili su i ljude i zmijicu pa objavili kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj je mali poskok napravio veliku uzbunu u Kučilovini! Smjestio se na stepenice ispred jedne kuće i, kako su nam javili njezini stanari, nije želio otići.
Zato je naš kolega iz terenske ekipe odjurio tamo pomoći ljudima i poskoku. Utvrdili smo da se radi o mladoj zmiji. Dugačka je svega tridesetak centimetara.
Preuzeli smo je i naći ćemo joj mjesto gdje svojim rožićem među ljudima neće sijati strah i trepet. I za kraj kratko ponavljanje znanja… Poskok je jedna od triju hrvatskih zmija otrovnica. Ostale su riđovka i planinski žutokrug. Potonje nema u Zagrebu", napisali su u svojoj objavi iz Dumovca.

Ispod njihove objave nanizali su se komentari: "Neka je poskok živ i zdrav i daleko od ljudi, koliko to mogu biti divlje životinje", "A micek, jadan se sav zapetljao. Sva sreća da su ljudi vas zvali, a ne otišli po sjekiru".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Pričali smo s Triljaninom kojeg je ugrizao poskok. 'Doktor mi je rekao da budem spreman da ću pomodrit cijeli'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo