Ludilo od vremena, u Zagrebu moguć snijeg, na istoku +20

Na Uskrs nas ponovno čeka snijeg. Aktualne meteorološke karte pokazuju da zima ne posustaje, pa ćemo tako ove godine imati 'bijeli Uskrs'.

28.3.2013.
9:43
VOYO logo

U četvrtak će u unutrašnjosti biti djelomice sunčano, ujutro mjestimice uz maglu, u Slavoniji nisku naoblaku. Na Jadranu promjenljivo oblačno, uglavnom navečer i u noći ponegdje s kišom. Vjetar većinom slab južni i jugoistočni, na Jadranu slabo i umjereno, krajem dana na otvorenom moru i jako jugo. Osjetno toplije, najviša dnevna temperatura većinom od 6 do 11, na Jadranu između 11 i 15 °C.

U petak će u Slavoniji i Dalmaciji biti promjenjivo oblačno, povremeno s kišom. Ponegdje se očekuju i obilnije oborine, posebice na sjevernom Jadranu i Gorskome kotaru. Na Jadranu umjereno do jako jugo, oslabjet će na sjevernom dijelu. Najniža temperatura većinom od 0 do 5, na Jadranu od 6 do 11 °C. Najviša dnevna između 5 i 10, u Dalmaciji i Slavoniji 10 i 15 °C, ponegdje moguće i malo viša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snijeg u Zagrebu, Vukovar na + 20

U idućim će danima na kopnu biti promjenjivo do pretežno oblačno, povremeno s kišom. Na Uskrs će zapuhati sjeveroistočnjak, temperatura će biti u padu, a moguć je i snijeg, osobito u gorju.

Osim u na području Gorskog kotara i Like, gdje će ga biti najviše, aktualne meteorološke karte pokazuju da bi snijega na Uskrs moglo primjerice biti u Zagrebu, Bjelovaru, Križevcima, Koprivnici, Daruvaru, Varaždinu, i Krapini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na istoku zemlje temperature će pak u nedjelju znatno porasti, pa se tako predviđa da će se živa u termometru u Vukovaru popeti na 20 stupnjeva. Slavonski Brod grijat će se na 19 stupnjeva, Požega 17, a Osijek na 19 stupnjeva.

Sredinom idućeg tjedna nove pahulje

Aktualne meteorološke karte pokazuju da je nakon kišnog ponedjeljka i utorka, u srijedu opet moguć snijeg, i to u Zagrebu, Bjelovaru, Koprivnici, Čakovcu, Varaždinu, te u Lici i Gorskom kotaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I na istoku Hrvatske sredinom idućeg tjedna bit će kišovito, a moguć je i snijeg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo