'LIČKI PUTIN' VOZIO MOTOCIKL 200 KILOMETARA NA SAT I DOŽIVIO NESREĆU: / 'Da mi se to dogodilo na nekoj cesti, možda bih i poginuo'

Image
Foto: Dino Stanin/Vecernji list

'Da mi se to dogodilo na cesti, možda bih i poginuo. Sva sreća da sam fit...', kazao je Darko Milinović nakon nesreće u kojoj je s motociklom sletio sa staze na Grobniku i ozlijedio se.

8.6.2018.
17:34
Dino Stanin/Vecernji list
VOYO logo

Ličko-senjski župan Darko Milinović ozlijeđen je u nesreći koja se dogodila u četvrtak na Grobniku. Poznat kao ljubitelj motora i velike brzine, Milinović se, kako je sam opisao, vozio oko 200 kilometara na sat te u krivini proklizao i izletio s sa staze prevrćući se na 150 metara.

"Da mi se to dogodilo na cesti, možda bih i poginuo. Sva sreća da sam fit, pa sam super prošao samo sa lomom kosti na zapešću", prokomentirao je HDZ dodajući kako se nesreća dogodila jer je bio neoprezan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah nakon nesreće boljela ga je ruka. Primili su ga u bolnici u Lovranu i utvrdili da mu je na tri mjesta pukla mala kost u zapešću. Trebao bi, kaže, za tri tjedna opet biti bez gipsa na lijevoj ruci.

"Uvijek imam punu zaštitnu opremu bez koje ne sjedam na motor i kada idem do kafića. Bio sam svjestan svega kada sam izletio sa staze i stisnuo sam ruke uz tijelo dok sam se prevrtao. Upravo zbog ovakvih situacija, odlučio sam početkom godine da uopće neću ići motorom na cestu. Moćni je to stroj i adrenalin te povuče, pa bolje da se ne dovodim u iskušenje. Zato ove godine vozim samo po stazi", kaže za 24sata Milinović koji inače vozi Suzukija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Milinović kojeg zbog velikog utjecaja u Lici i nabildanosti zovu i "lički Putin", bit će spreman za unutarstranačke HDZ-ove izbore.

Milinovićev županijski ogranak je raspušten nakon što se posvađao s vrhom stranke na čelu s Andrejom Plenković zbog izbora direktora u NP Plitvice. Milinović će se ponovno kandidirati, a izbori bi se trebali održati najdalje do 7. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo