DARIO I ADNAN / Labinština u tuzi: U teškoj prometnoj nesreći poginula dva mladića

Image
Foto: iPress

U jezivoj nesreći osobnog automobila i autobusa vozač autobusa i putnici, nasreću, nisu ozlijeđeni

23.7.2018.
11:00
iPress
VOYO logo

Zajedno su otišli u smrt. Dva prijatelja, dva sportaša. Vrijeme je stalo onog trenutka kad su mi javili da mi je sin poginuo, piše iPress.

Ispričao nam je to šokirani i shrvani otac Adnana Č. (23) iz Raše, koji je s prijateljem Darijem J. (19) poginuo u stravičnoj nesreći u subotu navečer na cesti između Brseča i raskrižja za Brestovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još ne znam detalje nesreće. Ne znam što se točno dogodilo. Znam da moga Adnana više nema. Išao je s prijateljem Darijem u Rijeku praviti mu društvo jer je ovaj išao kupiti neku odjeću. Nikad se nisu vratili kući. Moj Adnan je trenirao rukomet, a Dario stolni tenis. Bili su izvrsni mladići", u šoku je kazao otac Adnana Č.

Njegov sin i Dario J. vozili su se u Golfu pulskih registarskih oznaka iz smjera Mošćeničke Drage prema Brestovi te su, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, uletjeli u desni oštri zavoj i izravno udarili prednji lijevi dio autobusa tvrtke Brioni Pula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo nekoliko trenutaka kasnije naletio je motociklist na Suzukiju slovenskih registarskih oznaka, koji je također zbog neprilagođene brzine ušao u zavoj, izgubio nadzor nad motociklom i pao. Motociklist je prevezen u bolnicu, a neslužbeno doznajemo da je natukao rebra.

U jezivoj nesreći osobnog automobila i autobusa vozač autobusa i putnici, nasreću, nisu ozlijeđeni. Darijev trener Igor Dobrić ostao je zatečen tragičnom viješću. Kazao nam je kako je Dario bio miran i radišan mladić te da je aktivno trenirao stolni tenis godinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo