Kosor se pridružila isprikama Vladimira Šeksa

'Zaista je nevjerojatno kako se oni sada čude da smo mi zatražili da Željko Jovanović konačno odgovara za to što 220.

14.10.2011.
18:40
VOYO logo

"Drago mi je što se gospodin Šeks ispričao i ja se tome pridružujem. Svima kojima je bilo koji član HDZ-a uputio bilo kakvu neprimjerenu riječ i ja se ispričavam kao predsjednica stranke, ali borbu za istinu i za pravo govoriti o istini mi definitivno nećemo završiti, pogotovo u ovo izborno vrijeme.

Nećemo prestati upozoravati na uvrede koje trpi HDZ i zato je prava farsa bila u četvrtak kad je gospođa PusićŽeljka Jovanovićabila 'zgranuta' činjenicom da je jedna stranka kao što je HDZ podnijela tužbu protiv , koji učestalo i opetovano, ne samo u sabornici, proglašava HDZ zločinačkom organizacijom", kazala je Jadranka Kosor u Varaždinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čačić podnio tužbu

Dodala je i da "pritom gospođa zastupnica Pusić, kad govori o tome da se želi suzbiti javna riječ i sloboda mišljenja, neće reći javnosti da su HNS i njezin predsjednik Radimir Čačić prije nekoliko mjeseci podnijeli tužbu protiv nje". "Podnijeli su tužbu protiv mene, ali ne zbog moje izrečene riječi, nego zbog izrečene riječi glasnogovornika Mladena Pavića, koji je ustvrdio ovoga proljeća da u prosvjedima protiv Vlade ima instrumentaliziranih članova opozicije, za što smo imali dokaza. Tada je HNS podnio tužbu protiv mene, zbog izrečene riječi Vladina glasnogovornika.

Međutim, nisu pribavili ono što je bilo nužno, a to je potvrda sudu o skidanju imuniteta predsjednici Vlade, pa je postupak tako i završio. Prema tome, zaista je nevjerojatno kako se oni sada čude da smo mi zatražili da Željko Jovanović konačno odgovara za to što 220.000 članova HDZ-a proglašava zločinačkom organizacijom, a nije im smetalo tužiti mene zbog izjave glasnogovornika", rekla je Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Većina u Saboru je stabilna'

Osvrnula se i na situaciju u Saboru, rekavši da vladajuća većina postoji. "Ono što nisam dozvolila, i zato će glasovanje biti sljedećih dana, jest da se pozove i jedna naša zastupnica koja je prije nekoliko dana rodila. Mi imamo i kvorum i većinu. Većina je stabilna, unatoč svim naporima oporbe, pogotovo u posljednje dvije godine, da sruši Vladu", kazala je Kosor. Kosor je u Varaždinu otvorila radove na gradnji trafostanice u Knegincu Gornjem te posjetila tvrtku Boxmark.

U petak popodne prisustvovat će Saboru HDZ-a III. izborne jedinice u Gradskoj dvorani na Dravi u Varaždinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201012070191004-HDZ

Vezani članci:

arti-201110140345006 arti-201110140097006 arti-201110131079006 arti-201110130287006 arti-201110130651006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo