Koprivnica vas poziva na Renesansni festival i dane piva!

Image
Foto: RTL

Carlsberg Croatia i Turistička zajednica Grada Koprivnice pozivaju na Renesansni festival i tradicionalni Dan otvorenih vrata pivovare. Za posjetitelje iz Zagreba osiguran je besplatan prijevoz Pan Renesansnim vlakom koji s Glavnog kolodvora kreće u subotu, 31. Kolovoza.

16.8.2013.
10:00
RTL
VOYO logo

Jedna od ekološki najnaprednijih pivovara u ovom dijelu Europe i ove će godine ugostiti Koprivničance i njihove goste na Danu otvorenih vrata Carlsberga Croatia koji će se održati u subotu, 31. kolovoza i to već tradicionalno povodom Renesansnog festivala koji je ove godine kao središnju temu odabrao pivarstvo.

Besplatan Pan Renesansni vlak kreće s glavnog zagrebačkog kolodvora u subotu, 31. kolovoza u 10.32, s povratkom u večernjim satima.

Cjelodnevni program uključuje organizirane ture po pogonima pivovare uz stručno vodstvo pivarskih majstora Carlsberga Croatia uz zakusku i Pan osvježenje. Nakon posjeta pivovari osiguran je prijevoz na koprivničke bedeme gdje se druženje i zabava nastavljaju uz bogat program Renesansnog festivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL



Već šestu godinu za redom, Carlsberg Croatia sa svojim brendom Pan podržava i sudjeluje u Renesansnom festivalu omogućavajući ujedno gostima festivala i organizirani posjet pivovari i upoznavanje s procesom proizvodnje piva.

PAN RENESANSNI VLAK IZ ZAGREBA – RASPORED 31.08.2013.


10.32 -  PAN RENESANSNI VLAK KREĆE S GLAVNOG KOLODVORA U ZAGREBU ZA KOPRIVNICU  (DOLAZAK U 11.32)
11.42 -  POLAZAK ORGANIZIRANIH  AUTOBUSA SA ŽELJEZNIČKOG KOLODVORA U KOPRIVNICI NA DAN  OTVORENIH VRATA U PIVOVARU CARLSBERG CROATIA
12.00 - POČETAK DANA OTVORENIH VRATA
14.00 - POLAZAK AUTOBUSA IZ PIVOVARE CARLSBERG CROATIA NA RENESANSNI FESTIVAL
20.08 - POLAZAK AUTOBUSA S RENESANSNOG FESTIVALA NA ŽELJEZNIČKI KOLODVOR
21.08 - POLAZAK VLAKA ZA ZAGREB
22.13 - DOLAZAK U ZAGREB
(broj mjesta u vlaku: 300)

Renesansni festival je uvjerljivo najzanimljivija kulturno-povijesna manifestacija na ovim prostorima koja svim posjetiteljima nudi jedinstvenu priliku za povratak u 15. i 16. stoljeće gdje će ih dočekati mnoštvo vitezova i drugih povijesnih likova smještenih u originalno srednjovjekovno naselje. Osim bogate gastronomske ponude i pomno odabrane glazbe, posjetitelji će se upoznati i sa srednjovjekovnim procesima proizvodnje piva koje će naposljetku moći i kušati. Višegodišnjim aktivnim sudjelovanjem i uspješnom suradnjom, Carlsberg Croatia sadržajno obogaćuje festival te potvrđuje stoljetnu tradiciju koprivničkog pivarstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo