Kerum: Ajde molin te, uzmi slobodno, nisan još propa

'Ajmo, ko će šta pit, ima vode, obične, mineralne, evo i Fanta. Oće 'ko rakiju ili Amaro?

12.5.2012.
15:28
VOYO logo

Danko Končar u društvu suradnika obišao je u subotu splitski hotel Marjan, ali je izjavio, kao i vlasnik hotela Željko Kerum, da pregovori još traju te da ugovor još nisu potpisali.

"Gospodin Končar došao je ponovno pogledati Marjan što znači da je prepoznao projekt koji je najbolji na Mediteranu. Danko je zainteresiran i mi pregovaramo. Ako dođe do realizacije obavijestit ćemo vas", rekao je Željko Kerum novinarima i dodao da ima još zainteresiranih. Naglasio je da o uvjetima i novcima neće govoriti ni kada ugovor bude potpisan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zainteresiran sam da uđem u dovršenje hotela i da budem prisutan. Bio bih sretan da uđem u projekt na ovaj ili onaj način", rekao je Danko Končar.

Treba uložiti još oko 35 mil. eura

Iako su se dogovorili da neće govoriti o novcima, Kerum je ponovio da je u hotel uložio 113 milijuan eura, a Končar je ocijenio kako je u njega potrebno uložiti između 25 i 35 milijuna eura i vratiti 35 milijuna eura dugova. Na pitanje jesu li točna nagađanja da će zadržati 50 posto vlasništva u Marjanu, Kerum je rekao kako je sve moguće, a Končar je sa svoje strane potvrdio kako je moguće i da kupi cijeli hotel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok je Končareva delegacija obilazila hotel Marjan, Kerum je sjedio u prizemlju s novinarima. Kao dobar domaćin, konobario je za šankom, dijelio vode i brinuo se da svi dobiju piće.

"Ajmo, ko će šta pit, ima vode, obične, mineralne, evo i fanta. Oće 'ko rakiju ili Amaro? A koliko vas je, da san zna donija bi van odojka. Vidi ovo, ima samo jedna piva. Daj molin te donesi 10 piva, zamolio je jednog fotoreportera davši mu 500 kuna. Ajde molin te, uzmi slobodno, nisan još propa, iman za pivo", našalio se gradonačelnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sve ću prodat''

24sata pišu kako se fotoreporter uskoro vratio s pivom i rekao kako ih je kupio u trgovini Tommy jer Keruma više nema.

"Sve ću prodati i baviti se politikom, ali ako prodajem ne znači da propadam. Političari u ovoj državi jedini se ne moraju ni zbog čega brinuti", kazao je Kerum dodajući kako za pet godina nitko neće zapošljavati više od 9 ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obrušio se i na negativne napise o njemu, ali je zaključio kako ih naručuju političati u sprezi s medijskim moćnicima.

"Ne idem u Sabor, ide Nevenka. Zašto da dolazim kada postoji apsolutna većina i ne mogu učiniti ništa", rekao je u "ćakuli" s novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo