šef hdz-a se oglasio / Karamarko: 'Ne želim vjerovati da je ovo podvala za kompromitiranje Hrvatske'

Image
Foto: Facebook

'Želim vjerovati da je riječ o glupom huliganskom ispadu i da će krivac za to brzo biti pronađen i primjereno kažnjen', rekao je Tomislav Karamarko

13.6.2015.
10:15
Facebook
VOYO logo

Želim vjerovati da je riječ o glupom huliganskom ispadu i da će krivac za to brzo biti pronađen i primjereno kažnjen. Ne želim vjerovati da bi ovo mogla biti duboko smišljena podvala usmjerena na kompromitiranje Hrvatske Tomislav Karamarko

Iako je hrvatska reprezentacija korak bliže Europskom prvenstvu u Francuskoj, postoji mogućnost da ispadnu iz natjecanja zbog kukastog križa na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko oglasio se na svom Facebook profilu.

"[ČESTITKA] Premda sam utakmicu Hrvatske i Italije gledao tisućama kilometara daleko od Hrvatske, atmosfera je bila kao da sam kod kuće. Stvorili su je mladi kanadski Hrvati s kojima sam se danas popodne družio u Torontu. Još da smo uzeli sva tri boda... Nema veze, važno je da smo korak bliže Europskom prvenstvu u Francuskoj. Čestitam našim Vatrenima!" napisao je na svom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga dodao je:

"[REAKCIJA] Prijenos utakmice pratili smo u Kanadi na engleskom jeziku. Za sramni incident s kukastim križem, zbog vremenske razlike, doznali smo tijekom noći. Želim vjerovati da je riječ o glupom huliganskom ispadu i da će krivac za to brzo biti pronađen i primjereno kažnjen. Ne želim vjerovati da bi ovo mogla biti duboko smišljena podvala usmjerena na kompromitiranje Hrvatske".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo