ODLUČIO MALO STUDIRATI / Jazavac 'upao' na zagrebačko Sveučilište, pa iza sebe ostavio ogroman nered

Sveučilište najviše veseli što će jazavac nastaviti svoj život u primjerenijem šumskom ambijentu, zahvaljujući ekipi iz Dumovca

21.4.2023.
16:47
VOYO logo

Jedan je jazavac danas odlučio svoje kvalitetno vrijeme provesti među knjigama u čitaonici na Sveučilištu VERN', a o svemu su na svojim društvenim mrežama obavijestili iz Azila Dumovec.

"Jedan jazavac kao da se počeo pripremati za Praznik rada! Ušao je u čitaonicu Sveučilišta Vern u Palmotićevoj ulici tražeći literaturu koja bi ga mogla zadovoljiti. Zastao je na polici iza, ni manje ni više, nego bestsellera koji se u posljednjih devet godina našao u rukama mnogobrojnih ekonomista, političara, ali i običnih građana. Pronjuškao je jazavac 'Kapital u 21. stoljeću' Thomasa Pikettyja i zaključio da je 690 stranica za njega ovog trena prevelik zalogaj", objavili su iz Dumovca pa još dodali:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad su ga naši kolege uhvatili u mrežu, pod šapama mu je bio priručnik 'Destinacijske menadžment kompanije'. Shvatili smo što nam naš mudri crno-bijeli konzultant želi poručiti. Produljeni prvosvibanjski vikend želi provesti što dalje od gradske buke i vreve."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, iza sebe je ostavio ogroman nered...

Image
Foto: Azil Dumovec

Jazavac na VERN'u

Jednu knjigu nije puštao iz šapa

S VERN'a su nam javili kako je šteta zanemariva, a najviše ih veseli što će jazavac nastaviti svoj život u primjerenijem šumskom ambijentu, zahvaljujući ekipi iz Dumovca. A otkrili su i kako je dospio do knjižnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izgleda da se jazavac zaželio dobre knjige pa je poput pravog provalnika iz ekipe Oceanovih 13, čak preko krova i svih ostalih prepreka našao put do knjižnice. Po literaturi koju je listao, čini nam se da ga zanima ekonomija. Očito centar Zagreba ima dovoljno zelenila i za šumske prijatelje koji vole urbaniji stil života. Knjigu 'Destinacijski menadžment' nije puštao iz šapa", našalili su se sa Sveučilišta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo