Nije mu se svidio govor? / VIDEO Poslušajte što je sve Jandroković rekao o 'korupcijskoj antikoaliciji' SDP-a i još 12 stranaka

Gordana Jandrokovića nije impresionirao Milanovićev motivacijski skup

9.11.2019.
18:40
VOYO logo

Predsjednički kandidat SDP-a i još 12 liberalno-lijevih stranaka Zoran Milanović u subotu je s velikog motivacijskog skupa poručio da će, bude li izabran za predsjednika Republike, biti neka vrsta vrhovnog pravobranitelja Hrvatske i njezinog naroda i građana.

"Idemo učiniti sve da živimo u normalnijoj Hrvatskoj", poručio je SDP-ov kandidat za šefa države Zoran Milanović s prvog predizbornog skupa u Zagrebu. Smatra da su u pristojnoj državi ovlasti predsjednika sasvim dovoljne, s sve druge priče su put u tiraniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavnog tajnika HDZ-a i predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića nije impresionirao Milanovićev motivacijski skup pa se u svojem govoru na 30. godišnjici osnutka HDZ-a Bjelovarsko-bologorske županije obrušio na antikoaliciju predvođenu SDP-om i Zoranom Milanovićem,

"Za mene to je korupcijska antikoalicija. Predsjednik jedne stranke provaljuje u automobile i krade kasetofone, vrlo moralno i normalno. Predsjednik SDP-a prima 263 tisuće kuna stipendije i pravi se nedužan. Normalno je i da predsjednica GLASA ne prijavi svoju kuću, garažu i honorare koje si je nezakonito isplaćivala dok je bila ministrica. To je normalno za njih, ali to nije normalno za druge", kazao je Jandroković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije normalno ni da predsjednički kandidat SDP-a, nakon što je prestao biti premijer, počeo se baviti privatnim biznisom. I onda saznamo da si je kao vlasnik firme isplaćivao minimalac, da ne plaća poreze. Danas ne želi reći tko su bili njegovi poslovni partneri. Ne želi otkriti s kim je radio posljednje dvije godine pa da vidimo može li on nas optuživati za bilo kakve nečasne radnje i netransparentno ponašanje. Rekao je da se vraća u politiku jer mu je bilo dosadno. Pa pitajte poduzetnike je li im dosadno? I takav čovijek danas želi biti predsjendik Republike Hrvatsek. To mi u HDZ-u sigurno nećemo dozvoliti", kazao je Jandroković. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo