IZVOR IZ VRHA HDZ-a NAPAO MILINOVIĆA: / 'On manipulira, laže i poraz nastoji prikazati kao svoju tobožnju pobjedu'

Image
Foto: Filip Kos/PIXSELL

Dvjestotinjak članova HDZ-a Ličko-senjske županije jučer je sa četiri autobusa došlo u Zagreb kako bi izrazili nezadovoljstvo vezano za proces održavanja stranačkih izbora

30.8.2018.
7:26
Filip Kos/PIXSELL
VOYO logo

Kandidat za predsjednika HDZ-a Ličko-senjske županije Darko Milinović manipulira i svoj poraz nastoji predstaviti kao tobožnju pobjedu jer su izbori za predsjednika ličko-senjskog HDZ-a bili i "prije njegove autobus-demokracije" raspisani za 9. rujna, rekao je u srijedu navečer za Hinu izvor iz vrha HDZ-a.

GUŽVA U SREDIŠNJICI HDZ-a KONAČNO GOTOVA: Milinović uspio u svojoj misiji, izbori u ličko-senjskom HDZ-u bit će 9. rujna

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autobus-demokracija

"Milinović manipulira, svoj poraz nastoji predstaviti kao tobožnju pobjedu. U tom cilju laže da mu je bilo kakav zahtjev 'ispunjen'. Izbori za predsjednika ličko-senjskog HDZ-a, naime, bili su i prije njegove autobus-demokracije raspisani za 9. rujna", rečeno je za Hinu.

Izvor iz vrha HDZ-a istaknuo je i da se "predstava koju je pokušao izvesti u Središnjici HDZ-a pokazala za njega (Milinovića) neuspješnom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Milinovićev show

"Naglašavajući da je trijumfirao jer je 'dobio jamstvo' da će se izbori za predsjednika ličko-senjskog HDZ-a održati onda kada su se i trebali održati, potvrdio je da je izvodio show isključivo radi sebe, a ne radi, kako je tvrdio, unutarstranačkih izbora za GO Gospića i 'zaštite svojih članova'", rekao je izvor.

Milinović je u srijedu navečer, ispred Središnjice HDZ-a, izjavio kako su dobili jamstvo da će se stranački izbori za predsjednika ličko-senjske organizacije HDZ-a održati 9. rujna, a nakon toga je, zajedno s dvjestotinjak članova stranke iz županije, otišao iz zgrade stranačke Središnjice. Dvjestotinjak članova HDZ-a Ličko-senjske županije jučer je sa četiri autobusa došlo u Zagreb kako bi izrazili nezadovoljstvo vezano za proces održavanja stranačkih izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo