traži se vlasnik / Izgubili ste novac u Zagrebu? Policija je objavila gdje je i kako do njega!

Image
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Zaposlenica jedne trgovine novac je našla u ponedjeljak i odnijela ga policiji

5.7.2023.
15:03
Igor Kralj/Pixsell
VOYO logo

Neobična vijest stiže iz policije i to apsolutno dobra - u ponedjeljak je zaposlenica jedne trgovine u zagrebačkoj Vukovarskoj ulici našla novac te ga odlučila predati policiji.

Ovu nesebičnost i savjesnost pohvalila pohvalila je zagrebačka policija:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozdravljamo slučaj sugrađanke iz Zagreba, koja je pronašla novac i odlučila ga ne zadržati za sebe nego se za informaciju i u kontekstu pomoći tj. vraćanja novaca stvarnom vlasniku, obratila policijskim službenicima, u ovom slučaju mjesno nadležnoj IV. policijskoj postaji Zagreb (Maksimir)...Ovo je primjer, ne samo odgovornog ponašanja sugrađanke, već i primjer osjećaja izgradnje zajedničkog dobra temeljenog na povjerenju što je upravo iskazano kroz suradnju građanke i policije, a sve s ciljem pronalaska vlasnika novca", navode iz policije.

Dodali su kako detalje o tome gdje je novac našla i o koliko se novaca radi neće objavljivati jer to zna samo vlasnik pa se nadaju da će ga tako i naći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozivamo vlasnika da osobno dođe u Policijsku postaju Medveščak ili nas kontaktira na broj telefona 01/4570-580",navode u policji.

POGELDAJTE I VIDEO Što rade s jumbo plakataima kad reklama prođe? Naravno, torbe za heroje! Dizajn im dali zagrebački vatrogasci

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo