Izdano UPOZORENJE za gotovo cijelu Hrvatsku

Meteoalarm je za utorak izdao upozorenje za iznadprosječno visoke temperature zraka, a mogući su i izraženiji pljuskovi s grmljavinom.

7.7.2014.
20:35
VOYO logo

Utorak nam donosi djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku, mjestimice prolaznu kišu, a sredinom dana i poslijepodne kratkotrajne lokalne pljuskove i grmljavinu. Pretežno oblačno s mjestimice obilnijom kišom, pljuskovima i grmljavinom bit će u noći i prijepodne na sjevernome Jadranu, u Gorskome kotaru, Lici i sjevernoj Dalmaciji. Vjetar slab, poslijepodne do umjeren južni i jugoistočni. Na Jadranu će umjereno i jako jugo slabiti i okretati na jugozapadnjak. Jutarnja temperatura uglavnom između 17 i 23, a najviša dnevna od 25 do 31°C, u gorju malo niža, izvijestio je DHMZ.

U srijedu će biti djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku, a u kopnenom području i osjetno svježije nego u utorak. Povremeno će biti kiše, pljuskova i grmljavine ponegdje izraženijih u noći i prijepodne na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana. Vjetar većinom slab, na Jadranu umjereno jugo i jugozapadnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upozorenje za gotovo cijelu Hrvatsku, osim za područj Dubrovnika

Meteoalarm je za utorak izdao upozorenje za iznadprosječno visoke minimalne temperature zraka, a mogući su izraženiji pljuskovi s grmljavinom.

"Vrijeme je potencijalno opasno. Vremenske prilike koje se prognoziraju nisu neuobičajene, ali budite na oprezu ako namjeravate prakticirati aktivnosti koje su izložene meteorološkim rizicima. Ostanite informirani o očekivanim meteorološkim uvjetima i izbjegnite moguće rizike", stoji na stranicama Meteoalarma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo