RIJEČANKA ŠOKIRANA SRAMOTNIM POTEZOM SUGRAĐANA: / 'Maloprije sam dušu isplakala koliko mi je bilo teško gledati njihove suze'

Image
Foto: Pixsell

'Ja sam stekla još jednog prijatelja, a vi se zapitajte čega se točno bojite... Smrti? Jer ono ljudsko je davno umrlo u većini vas', kazala je Riječanka u poruci sugrađanima

26.2.2020.
21:58
Pixsell
VOYO logo

Vlasnica apartmana na Jadranu danas je šokirana incidentom koji se dogodio njihovim gošćama iz Kine.

"Maloprije sam dušu isplakala koliko mi je bilo teško gledati suze moje gošće Kineskinje koja bježi od virusa otkad je krenuo u Kini. Iz zdravstvenih razloga za njenog muža može biti kobno ako se zarazi koronavirusom, pa su se, oboje zdravi, odlučili na proputovanje (zdravi)", kazala je Riječanka Maja Škufca, prenosi Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže kako joj je uplakana gošća ispričala kako su ih u Rijeci djeca gađala predmetima i za njima vikali "korona, korona".

"Moja gošća se zove Fenice i kaže da sam ja jedina osoba koja ju je zagrlila osim njenog muža u posljednjih mjesec dana. Kaže i da sam jedini domaćin koji se našao s njima bez straha i bez distance, te su se prvi put osjećali kao dobrodošli gosti, a ne bolesnici ili bjegunci", ispričala je Maja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ono ljudsko je davno umrlo u većini vas'

"Fenice mi je rekla da su je djeca ispred katedrale Sv. Vida gađala nečim tvrdim i vikali za njima koronavirus. Djeca su ih gađala kamenjem, a mi smo ih prigrlili zagrljajem", kazala je Riječanka i poslala poruku sugrađanima.

"Ja sam stekla još jednog prijatelja, a vi se zapitajte čega se točno bojite... Smrti? Jer ono ljudsko je davno umrlo u većini vas", kazala je Riječanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadnuta gošća za Slobodnu Dalmaciju je kazala: "Ostali smo još jedan dan u RIjeci. Želimo u miru razmisliti kako se vratiti doma jer se moj muž ne smije razboljeti. Kad je čuo da je virus došao u Rijeku i Zagreb postao je jako nervozan", rekla je turistkinja.

Maja se za kraj obratila svima koji se boje koronavirusa. "Najveći virus je panika i histerija. Stručnjaci su rekli da su najugroženije osobe one iznad 80 godina, te da je ovo kao malo jača gripa. Stoga ne shvaćam zašto se mora napadati ovako divne i skromne ljude poput mojih gostiju", zaključila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo