VAŽNO UPOZORENJE / IKEA povlači jedan proizvod jer postoji opasnost od njegova prsnuća: Evo što napraviti s njim ako ste ga kupili

Image
Foto: Igor Kralj / Pixsell

IKEA upozorava sve kupce ovog proizvoda da proizvod prestanu upotrebljavati te da se jave tvrtki IKEA kako bi dobili povrat cjelokupnog iznosa

8.6.2022.
8:43
Igor Kralj / Pixsell
VOYO logo

Trgovački div IKEA javlja kako povlače METALLISK kuhalo za espresso za kuhalište od 0,4 l sa sigurnosnim ventilom od nehrđajućeg čelika i oznakom datuma između 2040 i 2204. Proizvod se povlači jer može prsnuti tijekom upotrebe, izvijestili su iz te trgovine.

IKEA upozorava sve kupce ovog proizvoda da proizvod prestanu upotrebljavati te da se jave tvrtki IKEA kako bi dobili povrat cjelokupnog iznosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: IKEA

"Sigurnost je najveći prioritet tvrtke IKEA i stoga povlačimo METALLISK kuhalo za espresso sa sigurnosnim ventilom od nehrđajućeg čelika i oznakom datuma između 2040 i 2204 (ggtt) zbog povećane opasnosti od prsnuća proizvoda tijekom upotrebe. Rizik je povećan nakon promjene materijala i konstrukcije sigurnosnog ventila, stoga su povlačenjem obuhvaćeni samo proizvodi sa sigurnosnim ventilom od nehrđajućeg čelika (srebrne/sive boje). Povlačenjem nisu zahvaćene druge jedinice", kazali su.

Povrat cjelokupnog iznosa

METALLISK kuhalo za espresso sa sigurnosnim ventilom od nehrđajućeg čelika i oznakom datuma između 2040 i 2204 (ggtt) moguće je vratiti u robnu kuću IKEA i tako ostvariti povrat cjelokupnog iznosa. Pri tome nije potrebno priložiti dokaz o kupovini, odnosno račun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: IKEA

"IKEA se ispričava na potencijalnim neugodnostima koje može uzrokovati ovo povlačenje", kazali su iz tvrtke, a više informacija kupci mogu dobiti na web stranici ikea.hr ili na besplatni broj 01/445-5444.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo