SULEJMAN NAREDIO POTRAGU / Hurem šokirala Izabelu koja nestaje bez traga!

Hurem iznenadi vijest da je princeza Izabela preživjela pokušaj ubojstva! Kalfa Nigar i Gul-aga nisu je uspjeli otrovati, a što će točno Hurem učiniti šokiranoj princezi, doznajte u novoj epizodi 'Sulejmana Veličanstvenog' u utorak, 6. studenog u 21 sat na RTL Televiziji!

6.11.2012.
12:27
VOYO logo

Kalfa Nigar i Gul-aga pod okriljem noći dovode preživjelu princezu Izabelu do tajnog skrovišta u haremu.

Doznavši da je Nigar otrovala sluškinju, ali ne i princezu, Hurem još jednom podsjeti šokiranu Izabelu protiv koga se namjerila, te je upozori da će je smrt kad-tad sustići ukoliko iste noći ne napusti palaču. Uplašenu Nigar i Gul-agu susretne Gulšah, koja odmah pojuri sve ispričati Mahidevran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Sljedećeg jutra Sulejman zatekne praznu sobu princeze Izabele i odmah naredi da se pretraži svaki pedalj palače. U Topkapi palači svi su na nogama i pretražuju svaki kutak velebnog imanja u nadi da će pronaći princezu kojoj se izgubio svaki trag.

Image
Foto: RTL

Međutim, Ibrahim zna tko stoji iza Izabelinog nestanka pa ukori kalfu Nigar jer je ovim skandalom narušila i njegovu poziciju na dvoru, a Mahidevran natukne gospi Daji da su Gul-aga i Nigar sigurno umiješani u princezin nestanak, dok je sultanova majka uvjerena kako iza svega stoji upravo Hurem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezine se sumnje potvrde kada načuje Hurem kako se hvali da se uspješno riješila svih onih koji su joj stajali na putu k sreći!

Image
Foto: RTL

Što će Hurem učiniti šokiranoj princezi, doznajte u novoj epizodi "Sulejmana Veličanstvenog" u utorak, 6. studenog u 21 sat na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo