USREĆUJU DOBRIM DJELIMA / Humanitarna udruga Dobra volja osigurala besplatan smještaj za šest obitelji i skupila potrepštine za vatrogasce

Image
Foto: Udruga Dobra Volja

Članovi udruge kao i ostali pravni subjekti uključili su se u ovu akciju pronašli ljude koji su otvorena srca dali besplatno kuće, apartmane za te obitelji

2.8.2017.
14:29
Udruga Dobra Volja
VOYO logo

Ovo ljeto nekim obiteljima bit će nezaboravno, i to zahvaljujući Udruzi Dobra volja na čelu s gdj. Marijanom Matešić  Članovi udruge kao i ostali pravni subjekti uključili su se u ovu akciju pronašli ljude koji su otvorena srca dali besplatno kuće, apartmane za te obitelji, a pekare, privatna poduzeća i sl donirali su im hranu i ostalo sto su mogli.

Članovi udruge na čelu sa gdj. Marijanom skupili su hranu, medicinsku pomoć,vodu i za naše heroje vatrogasce. Bez razmišljanja ta hrabra žena sjela je u auto i otišla sa godišnjeg odmora da pomogne vatrogascima. Jer za humanitaran rad nema godišnjeg. Srce ne spava, kaže naša Marijana. Od prihoda članarine naručila je 5 pari cipela za vatrogasce , a njih je 70. Kad bi udruga brojila vise članova sve bi ih mogli obuti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članarina je dobrovoljni prilog i dovoljno je samo da uplatite odredjeni iznos , a udruga vas odmah registrira. Neće vam zatrpavati mailove niti stalno moliti za pomoć jer upravo se zato zove Dobra volja. 

Kao i svake godine, sljedeća akcija je skupljanje školskog pribora za djecu kojima je potrebna takva pomoć. Ovim putem udruga Dobra volja zahvaljuje svima koji su sudjelovali u humanitarnim akcijama na bilo koji način. Vise o njima pratite na njihovoj Facebook stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo