BRRRR / Hrvatska se u nekim mjestima probudila na dvoznamenkastim minusima. Od ledenih -17 do +10 Celzijevih stupnjeva

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Vrijeme danas bit će sunčano, no u unutrašnjosti ujutro i dio prijepodneva mjestimice magla. Vjetar na kopnu većinom slab. Na Jadranu će umjerena i jaka bura, na udare ponegdje i olujna, slabjeti i popodne sa sjevera okretati na sjeverozapadnjak

21.1.2024.
7:28
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska se ponovno probudila 'smrznuta'. Prema podacima DHMZ-a u 7 sati ujutro najhladnije je bilo u Crnom Lugu, odnosno Nacionalnom parku Risnjak gdje je izmjereno -17,1 Celzijus dok je u Makarskoj najtoplije s 10,8 °C.

U Zagrebu je trenutno -11, Split je na 'ugodnih 7, Rijeka na 0, a Osijek na 4 Celzijeva stupnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijeme danas bit će sunčano, no u unutrašnjosti ujutro i dio prijepodneva mjestimice magla. Vjetar na kopnu većinom slab. Na Jadranu će umjerena i jaka bura, na udare ponegdje i olujna, slabjeti i popodne sa sjevera okretati na sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od -1 do 4, u unutrašnjosti Istre i Dalmacije od 6 do 10 te između 9 i 13 °C na obali i otocima", piše na stranicama DHMZ-a.

Na svu sreću ni jedna regija danas nije u crvenom, ali je nekoliko njih u narančastom, odnosno vrijeme tamo može biti opasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: DHMZ

POGLEDAJTE VIDEO: Jutro ponovno izrazito hladno, a u nastavku dana posvuda će se pojaviti sunce. Na moru toplije uz slabiju buru

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo