PRAVA SRETNICA / Hrvatica zaradila bogatstvo na lutriji i otkrila tajnu uspjeha: 'Novac me neće promijeniti, ali je jako dobar osjećaj znati da je na računu'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Dobitnici petice na Eurojackpotu i dobitka 6+1 na Lotu 7 stigli su na glavnu blagajnu po dobitke

18.10.2022.
13:30
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

U posljednjem izvlačenju Eurojackpota osvojen je dobitak petice od 740.067,73 kuna, a sretni igrač, koji je uplatio na prodajnom mjestu u Puli, početkom tjedna stigao je glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije.

"Šok, sreća i nevjerica… ti osjećaji izmjenjuju se još i sada nakon isplate", rekao je dobitnik kojem je ovo prvi veliki osvojeni dobitak. Kaže kako uglavnom igra Eurojackpot te odigrava iste brojeve, a za dobitak je saznao na internetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HOĆETE U KRUPNIJE ILI? /

Sretnica s Raba podignula 6,5 milijuna kuna koje je osvojila na Eurojackpotu, kaže, novac ju neće promijeniti

Image
HOĆETE U KRUPNIJE ILI? /

Sretnica s Raba podignula 6,5 milijuna kuna koje je osvojila na Eurojackpotu, kaže, novac ju neće promijeniti

"Vidio sam na internetu da je osvojena petica i da je odigrana na adresi gdje sam upravo i ja uplatio, a kako uvijek igram iste brojeve znao samo da je riječ o mojem listiću."

Igrač još uvijek nema planova što će s dobitkom, no kaže kako će jedan dio staviti na stranu i prištedjeti, a jedan dio će podijeliti u krugu najuže obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj je iznos taman i neće me promijeniti, već mi daje vjetar u leđa i određenu sigurnost za buduće dane."

Provjeravala brojeve više puta

Na glavnu blagajnu stigla je i mlada igračica iz Zagreba koja je na Lotu 7 osvojila dobitak 6+1 od 548.966,06 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stalno biram druge brojeve, ali nađem u njima neko značenje", rekla je mlada Zagrepčanka kojoj je tata javio da su izvučeni brojevi.

"Kad odigram uglavnom pogledam izvlačenje, no ovog puta nisam stigla pa mi je tata javio koji su brojevi izvučeni", dodala je kroz smijeh sretna dobitnica. Kaže kako bližnji znaju za dobitak koji planira čuvati do daljnjega ili bar dok ne smisli dobre planove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram priznati da se nisam nadala kako ću osvojiti, a kad se to dogodilo provjeravala sam brojeve i potvrdu o uplati više puta. Nisam osoba koju novac može promijeniti, ali je jako dobar osjećaj znati da je na računu", rekla je dobitnica i na kraju poručila ostalim igračima: "Stvarno nije nemoguće osvojiti, samo treba biti uporan i igrati!"

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo