Klub bez komentara / Homofobija u klubu Hangar: mladića tukli zaštitari jer se ljubio s dečkom

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL/Arhiva

Mladića iz Brazila su zaštitari tukli po licu i trbuhu, a razlog je navodno to što "osoblje Hangara ne podržava homoseksualce"

3.6.2017.
15:02
Goran Stanzl/PIXSELL/Arhiva
VOYO logo

Brzo poput munje se u subotu društvenim mrežama proširila vijest o incidentu koji se sinoć navodno dogodio u noćnom klubu Hangar u Zagrebu. Naime, prema tvrdnjama korisnika Facebooka u Hangaru je od strane zaštitara napadnut i pretučen brazilski državljanin i to samo zato što se ljubio s drugim muškarcem.

Mladić se s prijateljima zabavljao u klubu, a kada je u jednom trenutku poljubio mladića, barmen ga je pogodio ledom, a nakon što je otišao na WC, barmen i zaštitari su ga slijedili. Mladić je rekao da su ga udarali u lice i trbuh, a kada su njegovi prijatelji tražili objašnjenje od osiguranja zašto to rade, samo su vikali na njega. Mladić i njegovi prijatelji su neslužbeno čuli od osoblja u klubu da je razlog napada to što osoblje Hangara "ne podržava homoseksualce".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITAJTE VIŠE:

>> Glavašević o napadu: 'SDP najoštrije protiv zločina iz mržnje, LGBT osobe nisu same'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> S ljubavlju iz Hrvatske: Homofobni napad na Ultri 

Brojni su korisnici društvenih mreža potom zasuli Facebook stranicu Hangara s negativnim komentarima, no administrator je većinu izbrisao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za ovakvo nepoštivanje ljudskih prava kakvo se sinoć zbivalo kod vas od strane vaših zaštitara već dugo nisam čula!!! Užas i sramota!", napisala je jedna korisnica.

"Kakva se mjuza pušta", upitao je jedan mladić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako si gej puštaju najnovije hitove, hitove u stomak, hitove u glavu", ironično odgovara drugi. "Primitivci na kvadrat! j*** vas noćni klub, jel znate vi definiciju noćnog kluba? mlatite klijentelu s najviše para. jbm pas ako ikad više kročim tu, a i svima ću poznatima reći da zaobilaze u širokom luku. noćni zabavni klub hahahahaha primitivizam jad i bijeda hrvatska. puštate mash up, jel znate vi što je mash up? dno dna od kluba", najnoviji je komentar na stranici.

Policija nije zaprimila nikakvu prijavu o incidentu i stoga nije postupala, ali po službenoj dužnosti će provjeriti navode iz medija i s društvenih mreža, javljeno nam je iz PU zagrebačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo