SUTRA HITAN SASTANAK / 'Crna' vodička obilaznica: vozači tvrde radovi nisu dovršeni, a tragedija se dogodila zbog političara

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Požurilo se s otvorenjem obilaznice zbog izbora, a nakon što je obilaznica otvorena dogodilo se već pet nesreća.

16.6.2017.
20:06
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Zbog prometnih nesreća koji su se u zadnjih mjesec dana dogodile na novoj vodičkoj obilaznici, a danas je kulminiralo pravom tregedijom na cesti, pri čemu su poginuli otac i sin, u subotu u podne bit će održati hitan sastanak, piše Slobodna Dalmacija.

Vozači su već upozoravali da će se na tom mjestu dogoditi tragedija, a sve zbog - političara. Naime, požurilo se s otvorenjem obilaznice zbog izbora, a nakon što je obilaznica otvorena dogodilo se već pet nesreća. Vozači su vrlo jasni i tvrde - "radovi nisu dovršeni, niti ograde nisu stavili uz provalije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Uredu župana u Šibeniku sastat će se Goran Pauk, šibensko - kninski župan, Ivica Kostanić, načelnik PU Šibensko - kninske, Josip Škorić, direktor Hrvatskih cesta,te Nelka Tomić, gradonačelnica Vodica te će zajedno sa svojim stručnim timovima razmotriti i analizirati uzroke. Isto tako razgovarat će se o dodatnim mjerama zaštite sudonika u prometu, ako su one uopće moguće, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo