Hebrang: Sanader je kukavica i govori neistinu!

3.1.2010.
21:53
VOYO logo

"Ona je preuzela kormilo stranke i države kad su kola krenula oštro nizbrdo, a Sanader je kukavički iskočio iz kola. Kritizirati je mogu samo oni koji su u tom najtežem trenutku bili uz nju", kazao je Hebrang, dodajući kako je Sanader iznio dvije neistine.

arti-201001030102006"Prvo, izjavio je da sam ja pitao predsjednike županijskih odbora treba li on biti u mojoj kampanji. No, to nije istina. Ja sam anketu proveo među članstvom i oni su rekli 'ne trebamo ga'", kazao je Hebrang.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201001030025006"Nije istina ni da je ovo najlošiji rezultat u povijesti HDZ-a, nego je najbolji kad se zbroje glasovi sva tri kandidata, moji i dvojice bivših HDZ-ovaca. Krivac za ovaj rezultat je onaj tko je dvojicu bivših ministara okrenuo protiv stranke. A tko je to, pokazat će vrijeme", kazao je Hebrang, prenosi Jutarnji list.

Sanaderovim potezom nije oduševljen niti Darko Milinović, ministar zdravstva i Kosoričin zamjenik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sazivati konferenciju za novinare iza leđa predsjednici pokušaj je destabilizacije Jadranke Kosor. Sanader je sam sebi zadao završni udarac", rekao je Milinović, a prenosi Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo