karamarko za nastavak razgovora / HDZ pristaje na sve MOST-ove uvjete: 'Spremni smo na postizanje suglasja i suradnje'

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko je u ponedjeljak navečer nakon sastanka Predsjedništva stranke izjavio da su suglasni s Mostom. Također, pozvao je Most na nastavak razgovora u cilju formiranja saborske većine koja će izabrati predsjednika Sabora i vladu

14.12.2015.
21:30
VOYO logo

Predsjedništvo HDZ-a je nakon večerašnje sjednice stranke, na kojoj su raspravljali o načelnom prijedlogu MOST-a za konstituiranje sabora i vlade, priopćilo kako su oni spremni za postizanje suglasja i suradnje 'o svim ključnim pitanjima vezanim za boljitak hrvatske države'. 

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko pozvao je MOST na nastavak razgovora u cilju formiranja saborske većine koja će izabrati predsjednika Sabora i vladu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska demokratska zajednica konstatira da su se članice koalicije Hrvatska raste na čelu sa SDP-om nedvosmisleno izjasnile da ne prihvaćaju ponuđeni prijedlog MOST-a",  stoji u zaključcima sastanka.

Na pitanje je li osobno spreman ne biti premijer, Karamarko kaže da se i o tome može razgovarati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I o toj opciju možemo razgovarati. A opciju tko bi to bio, nemamo. I o tome ćemo razgovarati", rekao je Karamarko dodajući da je sada sve na MOST-u.

Karamarko u utorak ide na Pantovčak na konzultacije, a šef SDP-a Zoran Milanović izjavio je kako ne planira sutra kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Uskoro opširnije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo