Iznenađenje na naplati / Građani ogorčeni: cestarina za neke dionice umjesto pet poskupila za 12 posto!

Image

Od jutros je HAC započeo primjenjivati nove cijene cestarina, koje su, prema njima, više za pet posto. Građani, pak, javljaju kako je ponegdje povećanje i dvostruko veće

3.4.2017.
15:01
VOYO logo

Nezadovoljni građani priopćavaju nam kako su se neugodno iznenadili danas u trenutku kada su trebali platiti cestarinu za odvoženu dionicu autoceste. 

Iako je HAC najavio poskupljenje od pet posto, cijene na pojedinim dionicama, ističu vozači, više za dvoznamenkaste brojeve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konkretno, cestarina za relaciju Ogulin - Žuta Lokva prije je iznosila 17 kuna, dok je danas cijena 19 kuna, što je povećanje od 12 posto, javlja nam naša gledateljica.

Nadalje, jednog je putnika, kako nam je obznanio, iznenadila cijena na naplatnoj postaji dionice Kutina - Zagreb. Cestarinu je prije plaćao 29 kuna, a danas je morao izdvojiti 32 kune, što je također gotovo dvoznamenkasto poskupljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na navedene slučajeve, za službeno objašnjenje obratili smo se HAC-u, koji se do objave ovog teksta nije očitovao na poslani upit o novim cijenama cestarina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo