Kolinda otkrila o čemu je pričala s Josipovićem na telefon te zašto se 'ljuti' na Milanovića

12.1.2015.
13:26
VOYO logo

Za razliku od njega aktualni predsjednik Ivo Josipović ju je pak nazvao i čestitao.

''Razgovarali smo vrlo kulturno, vrlo civilizirano, vrlo normalno, razgovarat ćemo i dalje. Ja cijenim njegov rad kao bivšeg predsjednika Republike Hrvatske. Cijenim isto tako njegove birače koji su dali glas njemu u ovome krugu. Kao što sam rekla, ne želim biti isključiva nego uključiva. Želim okupljati, a ne dijeliti. Krenut ćemo polako u razgovore o jednoj normalnoj, civiliziranoj predaji Ureda“, izjavila je Grabar Kitarović za Novu TV za koju je svoje dojmove otkrio i suprug novoizabrane predsjednice, Jakov Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je da u niti jednom trenutku nije sumnjao u njezinu pobjedu i svjestan je, kaže, da njihovu obitelj čekaju velike promjene.

Izuzetan osjećaj

''Jedan izuzetan osjećaj je biti suprug jedne ovako velike supruge i ja sam vrlo ponosan na nju i na njezin uspjeh“, izjavio je Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje ekipe Nove TV kako će se on i djeca naviknuti na novi način života i na članove osiguranja, rekao je da će se na njih naročito morati naviknuti djeca.

''Svi oni će naravno biti dio naše obitelji. Želimo biti blizu mame kako bismo bili svi skupa na okupu'', izjavio je Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o izborima pročitajte ovdje.

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/predsjednicki-izbori-2015-kolinda-grabar-kitarovic-za-nove-tv-sama-cu-nazvati-zorana-milanovica-ako-me-ne-nazove---368258.html

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo