FOTO: / Vidi me, Jaco, mogu bez ruku!

Vinkovački gradonačelnik je premijerki Jadranki Kosor prilikom otvorenja kompleksa zatvorenih bazena u Vinkovcima priuštio, blago rečeno, spektakularan doček.

21.12.2010.
17:10
VOYO logo

Vinkovački gradonačelnik, 49-godišnji Mladen Karlić odlučio je na neobičan način 'uveličati' otvaranje novog sportskog kompleksa u njegovom gradu. Skočio je u bazen u svečanom odjelu, no nije to bio običan skok. Mladen Karlić odlučio se za spektakularni salto, a odmah potom, u stilu kojeg se ne bi posramili ni autori reklame za Pipi, mokar je prošetao pred predsjednicom Vlade, koja nije nimalo krila oduševljenje.

HDZ-ov gradonačelnik je, pretpostavljamo, htio zadiviti šeficu stranke i Vlade, a sudeći prema osmijehu na njenome licu, čini se da je u tome i uspio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kompleks zatvorenih bazena u Vinkovcima, koje je u utorak došla otvoriti premijerka, prostire se na 5.019 metara četvornih unutar 10.000 metara četvornih uređene čestice u sportsko-rekreacijskom parku Lenijama. Kompleks ima 25-metarski plivački bazen i tri manja za početnike, djecu i relaksaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo